beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Briji
Femeie
24 ani
Bihor
cauta Barbat
24 - 48 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Urme de “viata” “la bordul” unui meteorit  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Urme de “viata” “la bordul” unui meteorit

Urme de acid formic, o molecula aflata la baza originilor vietii terestre, au fost identificate intr-o cantitate record pe suprafata unui meteorit care s-a prabusit in apele lacului canadian Tagish in anul 2000.

Temperaturile scazute ale lacului au impiedicat volatilizarea rapida a substantei chmimice. 850 grame de material au fost recuperate din meteoritul scufundat si supuse unor analize amanuntite. In urma investigatiilor, specialistii au detectat o cantitate de acid formic de patru ori mai mare decat in cazul oricarui alt meteorit prabusit pe Pamant.

Confom cercetatorilor, care au tratat chestiunea intr-o sedinta a Uniunii Americane de Geofizica, acidul formic este de natura extraterestra. Substanta este considerata o compoenta organica, deoarece este bogata in carbon.

Izotopii de hidrogen care se gasesc in acidul formic sugereaza ca acesta s-ar fi format, cel mai probabil, in regiunile foarte reci ale spatiului, chiar inainte de existenta Sistemului nostru Solar. Oamenii de stiinta cred despre acidul foric ca este o substanta primordiala a vietii, ce ar fi putut contribui si la transformarea primitivului ARN in ADN. Descoperirea ridica noi semne de intrebare cu referire la posibilitatea existentei formelor de viata in afara planetei noastre.

urme “viata” “la bordul” unui meteorit urme “viata” “la bordul” unui acid formic, molecula aflata

40.4KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la