beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Naturesk
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / I-a luat minţile lui Beckham  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8870
Nimic nu părea să zdruncine fericirea cuplului David şi Victoria Beckham, care urma să sărbătorească 10 ani de căsnicie zilele acestea. Totuşi, modelul ungar Mariann Fogarasy a reuşit să distrugă mitul mariajului perfect dintre starul fotbalului englez şi fosta cântăreaţă, Posh Spice. Mariann, 22 de ani, a fost văzută recent alături de David, la cină, în- tr-un restaurant luxos din Milano, Italia, unde-şi împărţeau priviri galeşe.

Mariann Fogarasy, 22 de ani, e un manechin extrem de apreciat în Ungaria, unde a avut relaţii cu bărbaţi celebri

Aceasta este una dintre pozele pe care David şi Mariann le-au făcut la BudapestaDupă ce presa italiană a descoperit presupusa idilă dintre fotbalistul lui AC Milan şi unguroaică, Victoria Beckham, 35 de ani, a anulat toate pregătirile pentru petrecerea uriaşă pe care trebuiau să o dea în cinstea împlinirii a 10 ani de căsătorie şi, apoi, conform zvonurilor, i-a făcut soţului un scandal uriaş.

Paie pe foc a pus şi focoasa Mariann, care imediat a fost abordată de tabloidele britanice, cărora le-a făcut declaraţii incendiare: “David a intrat cu mine în vorbă, am făcut fotografii şi apoi i-am dat cartea mea de vizită. Primesc foarte des mailuri de la el”.

În plus, presa maghiară a relatat zilele trecute că unguroaica a flirtat prima dată cu Beckham când echipa lui, AC Milan, a avut un meci amical la Budapesta, în urmă cu câteva săptămâni. Şi de-atunci, potrivit unguroaicei, cei doi se văd pe ascuns la Milano, unde manechinul vine des pentru diverse defilări de modă.

i-a luat lui beckham nimic părea să zdruncine fericirea cuplului david şi victoria

29.1KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la