beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Giulia22 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Alba
cauta Barbat
25 - 40 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Zăvoranca s-a certat cu Columbeanca  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Zăvoranca s-a certat cu Columbeanca: "Ieşi afară din emisiune, nesimţito!"

Zăvoranca a gonit-o pe Columbeanca din emisiunea ei.

Oana Zăvoranu şi Monica Columbeanu sunt protagonistele unui nou scandal in lumea showbiz-ului. La filmările emisiunii ei de la Kanal D, soţia lui Pepe a dat-o afară din platou pe nevasta lui Irinel pe motiv că aceasta din urmă ar fi şantajat-o şi ameninţat-o.

“Ieşi afară, nesimţito”, acestea au fost cuvintele pe care Monica Columbeanu le-a auzit din gura Oanei Zăvoranu la finele săptămânii trecute, în timpul filmărilor pentru “Pact cu diavoliţa”, emisiune difuzată de Kanal D în fiecare sâmbătă seara. Reacţia Oanei a venit după ce invitata ei i-a spus în timpul filmărilor să nu difuzeze pe post anumite imagini.

În plus, se pare că vedeta de la Kanal D a mai fost deranjată şi de faptul că Monica i-a reproşat că îi pune întrebări prea indiscrete. După ce Zăvoranu i-a spus că face ce vrea în emisiunea ei, soţia lui Columbeanu a avertizat- o pe Oana că, dacă nu se va purta cum doreşte ea, îi poate scoate oricând emisiunea de pe post.

“Eu nu mi-am permis să spun altora ce să facă în emisiunea lor şi nici nu am avut tupeul şi nesimţirea de a şantaja şi de a ameninţa vreun moderator tv. Am ştiut să respect gazda şi casa în care m-am dus, chiar dacă nu mi-au convenit uneori întrebările”, ne-a spus Oana Zăvoranu.

Moni îşi consultă avocata

La rândul ei, Monica Columbeanu ne-a declarat: “Deocamdată mă consult cu avocata. Nu pot să fac nici un fel de declaraţie. Sper să se încheie totul pe cale amiabilă”.

s-a certat s-a certat afară din emisiune, gonit-o din emisiunea ei.oana şi monica

15.1KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Scandalurile Oanei
- Unul dintre cele mai de notorietate scandaluri în care e implicată Oana Zăvoranu e cel cu mama ei. Conflictul a început în 2006, când Oana şi-a dat mama în judecată pentru a obţine 25% din averea moştenită de la tatăl ei vitreg, Nicolae Zăvoranu.

- În 2007, Oana a ţinut primele pagini ale ziarelor când s-a certat cu regizorul primului ei videoclip, Marian Crişan.

- În ianuarie 2009, ea a fost intens criticată de reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române după ce s-a plimbat prin centrul Capitalei îmbrăcată în straie monahale.

Scandalurile Monicăi
Şi Monica a fost implicată în mai multe scandaluri.
- Unul dintre acestea a izbucnit la finele lui 2007, când pe inter-net a început să circule un filmuleţ realizat pe gaura cheii cu Monica făcându-i sex oral soţului ei într-un separeu al unui restaurant.

- Tot un scandal cu tentă sexuală a fost cel în care aşa-zisul impresar italian Antonello de Gennaro a afirmat că soţia lui Columbeanu i-ar fi făcut avansuri în Italia.

- Monica a mai ţinut primele pagini ale ziarelor şi când s-a certat cu Iulia Albu, soţia creatorului Mihai Albu, cele două doamne jignindu-se reciproc în presă.

s-a certat oanei- unul dintre cele mai scandaluri care oana cel mama ei. conflictul început 2006,

15.7KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
bobesman
Vizitator



femei... 

pus acum 15 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Din duşmance, Monica şi Oana Zăvoranu ar putea deveni colege 

”Luni o aştept pe Oana Zăvoranu la negocieri. Mi-aş dori ca ea să fie consilierul meu artistic. Aş vrea ca ea şi Pepe să aibă cât mai multe concerte în afara ţării şi să vorbeasca românilor de acolo despre inţentiile mele”, a declarat Nati Meir site-ului.

Dacă Oana va accepta propunerea lui Nati Meir, ea va deveni colegă cu actuala ei duşmancă, Monica Columbeanu. Conflictul dintre cele două dive a izbucnit în urmă cu câteva săptămâni, după ce Monica a fost dată afara din emisiunea moderată de Oana Zăvoranu, "Pact cu diavoliţa", de la Kanal D.

s-a certat din monica şi oana putea deveni ”luni oana negocieri. mi-aş dori să fie

21.2KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la