beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mayyy
Femeie
23 ani
Brasov
cauta Barbat
23 - 60 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Ai grijă cum ţii paharul!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Testele de personalitate ar putea fi substituite, la nevoie, cu o seară în oraş. Aşa susţine Glenn Wilson, un psiholog de la King’s College din Londra, Anglia, care a realizat un minighid al felului de a fi al femeii, în funcţie de modul în care ţine paharul atunci când bea. S-au diferenţiat cinci tipuri de personalitate.

   

Petrecăreaţa
Fie că bea din sticlă sau din pahar, ia guri mici, pe care le înghite repede, urmărind în tot acest timp cu privirea ce se întâmplă în jur.

   

Observatoarea
Uneori pare speriată, de parcă ar vrea cineva să-i fure băutura. ţine paharul sau sticla strâns între mâini, nu termină niciodată tot, mai lasă câteva picături, în caz că, poate, i se face sete. Preferă să bea orice cu paiul.

   

Bârfitoarea
Pe lângă faptul că ţine paharul de partea de sus, chiar dacă este gen cupă, vorbeşte încontinuu. Este de obicei centrul grupului care se află la masă, toţi ascultând, mai mult sau mai puţin interesaţi, ultimele informaţii despre te miri ce.

   

Indiferenta
ţine paharul aproape drept, nu-i dă drumul din mână şi are o privire fixă, rece. Ai impresia că foloseşte paharul sau sticla pe post de armă, fiind gata să-ţi dea în cap.


Cuceritoarea
Se joacă mereu cu sticla sau cu paharul, îşi răsfiră degetele când le ţine în mână şi are un zâmbet ciudat, chiar şi atunci când ia câte o gură din băutură.


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la