beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Dulci-k pe Simpatie
Femeie
22 ani
Giurgiu
cauta Barbat
22 - 45 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Faceti cunostinta cu LHC-ul rusesc  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Faceti cunostinta cu LHC-ul rusesc

Cand restul lumii asteapta cu respiratia taiata punerea in functiune a LHC-ului de la Geneva, rusii s-au hotarat sa nu mai astepte si au trecut, in gluma, la construirea unei versiuni proprii a ceea ce ei numesc Large Hadron Collider.

In ceea ce priveste alegerea materialelor potrivite pentru constructie, rusii au hotarat ca este mai intelept si mai economic sa isi foloseasca propriile resurse. Mai exact, lemnul.

“Acest proiect reprezinta un pas inainte in folosirea materialelor reciclabile in domeniul fizicii particulelor. Imaginati-va ca nu mai este necesara protectia impotriva razelor alpha-beta, iar mediul nu va mai fi poluat din cauza materialelor din plastic si metal utilizate in constructia utilajelor. Practic, oricine isi poate construi propriul collider din lemn, un material accesibil in toata tara. Toate acele zvonuri legate de posibilitatea de a deschide o gaura neagra in care particulele se ciocnesc nu merita speculate in cazul in care folosim lemn. Nu are rost sa contrazicem natura, care dupa cum se stie este o mare putere”, declara unul dintre oamenii de stiinta implicati in proiect.

LHC-ul rusesc este cu mult mai ecologic decat originalul din Elvetia. Oamenii de stiinta au folosit pentru dezvoltarea acestui proiect tehnologii ecologice, printre care generatoare care functioneaza pe baza de energie eoliana.

When the rest of the world waits, holding its breath, for the start of the large hadron collider in Europe, those Russian people decided not to wait, but to built a prototype of the collider by themselves. As for the choice of the material there was not a big choice, they decided to follow local traditions and make it out of wood, why not?

 

faceti cunostinta lhc-ul rusesc faceti cunostinta lhc-ul rusesccand restul lumii asteapta respiratia

41.3KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la