beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenn Profile
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 55 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / S-o facem lata `Impreuna` cu Stefan Banica  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Stefan Banica se pregateste pentru un sfarsit de an plin de evenimente, lansarea noului album, `Impreuna`, cu 13 piese noi noute, compuse chiar de artist si concertele de Craciun devenite deja traditie.

Cea mai noua piesa semnata Stefan Banica se numeste "S-o facem lata" si a fost lansata zilele trecute. Videoclipul a fost filmat la inceputul saptamanii si este unul pe masura renumelui lui Stefan Banica.


Ideea de la care a plecat regizorul este o paralela dintre un concert care are loc in 2007 si unul care se desfasoara in anii `60. Concluzia e ca oamenii se distreaza la fel, indiferent de perioada in care traiesc, singurele lucruri care se schimba fiind hainele si coafura.


Filmarea a avut loc in Music Club si la Teatrul National, unde Stefan a intrat in pielea Ciupanezului, personajul interpretat de acesta intr-un cunoscut serial de televiziune.


Figuratia din clip este una record, peste 100 de oameni, pentru care au fost create costume speciale menite sa recreeze atmosfera anilor `60, fiind adus si un tonomat din acea perioada.


Filmarile au durat 24 de ore, dar asta nu l-a impiedicat pe Stefan Banica sa sustina impreuna cu cei din band-ul sau un concert ad-hoc, unde a interpretat pentru cei prezenti la filmare un medley cu mai multe piese ce vor fi incluse pe noul sau album.


Noul album se numeste "Impreuna" si va fi lansat la finalul lunii noiembrie, iar Stefan Banica te invita sa-l asculti impreuna cu cine vrei tu si il vei intelelge altfel.


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la