beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil angela31
Femeie
24 ani
Buzau
cauta Barbat
24 - 60 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / 25.04.09 Cutremur de 5.3 grade pe scara Richter īn Romānia  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Cutremur de 5.3 grade pe scara Richter īn Romānia

La ora 20:18 un cutremur de pămānt cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter s-a produs īn zona Vrancea, fiind resimţit la Bucureşti cu magnitudinea de 3-4 grade. Intensitatea acestuia nu a fost foarte mare, dar a reuşit să bage spaima īn cetăţenii care locuiesc la etajele superioare ale blocurilor.


Ora 20:20 Seismul s-a resimţit īn Bucureşti aproximativ 20 de secunde şi a dat sentimentul că a fost atāt pe verticală cāt şi pe orizontală.

ora 20:27 Reţelele de telefonie sunt supraīncărcate. Foarte greu se poate lua legătura cu cei dragi sau cu autorităţile.

ora 20:35 Un reprezentant de la Institutul National de Fizică a Pămāntului., īn direct la Realitatea TV), a dat primele detalii preliminare: "Cutremurul a fost de 5.3 grade pe scara  Richter şi a avut loc la o adāncime de 120 de kilometri īn zona Vrancea. Pe tabelele noastre s-a simţit cu aproximativ 5 grade pe scara Mercali. Estimăm că īn Bucureşti a avut 3-4 grade pe scara Mercalli. Amplitudinea maximă a fost de trei minute, dar asta nu este un criteriu"

ora 20:38 Directorul Institutului Naţional de Fizică a Pămāntului, Gheorghe Mărmureanu (īn direct la Realitatea TV): "Care-i problema? A fost doar un cutremur. Cutremurul a fost  de adāncime şi acest timp de seism nu este urmat de replici"


ora 21:08 Directorul Institutului Naţional de Fizică a Pămāntului, Gheorghe Mărmureanu (īn direct la Antena 3): "Lumea să stea liniştită. Am avut sute de astfel de cutremure īn ultima sută de ani."

ora 21:23 Cutremurul a īnceput la ora 20.18.48 şi s-a īncheiat la ora 20.23.16 şi există confirmarea că s-a resimţit īn Republica Moldova şi nordul Bulgariei.

ora 21:43  Raed Arafat, secretar de stat īn ministerul Sănătăţii, a declarat că la numărul de urgenţă 112 nu a fost solicitată asistenţă medicală de către nicio persoană.

25.04.09 cutremur 5.3 grade scara richter romānia cutremur 5.3 grade scara richter romāniala ora

7.9KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
stau in buc si nu l-am simtit .... app aia e de pe libertatea nu?

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la