beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Pisii pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 44 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Orchestra YouTube a cantat, in premiera, la Carnegie Hall  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Orchestra YouTube a cantat, in premiera, la Carnegie Hall

Extraordinarul proiect al alcatuirii unei orchestre simfonice prin intermediul website-ului YouTube s-a finalizat printr-un concert sustinut la Carnegie Hall din New York, in cadrul caruia a fost cantata Simfonia Internetului No.1 Eroica, special compusa de muzicianul chinez Tan Dun pentru acesta ocazie.

96 de muzicieni din 33 de tari au interpretat lucrari de Bach, Mozart si John Cage in celebra sala de concerte. Muzicienii au fost alesi din cca. 3000 de candidati din 70 de tari, care au participat la auditii prin intermediul site-ului YouTube. Orchestra a avut la dispozitie numai trei zile pentru repetitii, sub bagheta dirijorului Michael Tilson Thomas, director al Orchestrei Simfonice din San Francisco, SUA.





Piesa de rezistenta a spectacolului a fost Simfonia Internetului No.1 Eroica, lucrare compusa special pentru aceasta ocazie de un celebru compozitor de origine chineza, Tan Dun. Lucrarea imbina armoniile clasice cu influentele muzicii chineze si se distinge si prin utilizarea, impreuna cu instrumentele traditionale, a unor instrumente noi, originale, fabricate din piese de automobil, de pilda instrumente de percutie construite din discuri de frana. Tan Dun este recunoscut pentru ideile sale inovatoare in ceea ce priveste instrumentele muzicale; el a compus lucrari in care instrumentelor traditionale li se alatura sau li se substituie “instrumente” precum bucati de hartie sau boluri umplute cu apa.

orchestra youtube cantat, premiera, carnegie hall orchestra youtube cantat, premiera, carnegie

21.6KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la