beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
CosminaCSM 23 ani
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 39 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Cand barfa iti afecteaza reputatia, prietenii te pot salva  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Cand barfa iti afecteaza reputatia, prietenii sunt cei care te pot salva

Multa lume presupune ca un pic de barfa nu face rau nimanui, dar, de fapt, barfa poate fi o forma de razboi: informatia e folosita ca o arma care poate distruge reputatia cuiva. Metoda cea mai eficienta de contraatac? Existenta prietenilor.

Concluziile au fost elaborate in urma unui studiu efectuat la Vancouver, Canada, studiu care a implicat 500 de participanti. Acestora li s-a cerut sa-si imagineze ca ar candida pentru o promovare in cadrul companiei si li s-a citit o lista de aprecieri, pozitive si negative, despre candidatii rivali. Au fost apoi intrebati cum ar raspandi ei aceste informatii printre colegii de birou. Si iata ce a rezultat: oamenii erau mai inclinati sa raspandeasca informatii negative (“barfe”) atunci cand miza era mai mare – cresteri de salariu asociate cu promovarea sau un numar mai mic de posturi disponibile. In schimb, daca aflau ca rivalul are un  prieten in interiorul firmei, “barfitorii” erau mai putin inclinati sa-si denigreze competitorul. In acest razboi informational, prietenul poate deveni un aliat al celui denigrat si, folosind cele aflate, il poate ajuta sa invinga concurenta.

Studiul a mai aratat ca, desi se considera ca femeile sunt mai inclinate spre barfa decat barbatii, cele doua sexe sunt la egalitate cand e vorba despre competitia pentru promovare, iar tendinta de a barfi tine mai degraba de situatie decat de sexul celor implicati

cand barfa iti afecteaza reputatia, prietenii pot salva cand barfa iti afecteaza reputatia,

26.6KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la