beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deiutza20 la Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Paul Karason este “omul-strumf”  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Paul Karason este “omul-strumf”

Paul Karason este cetatean american, are 57 de ani, locuieste in orasul Madera din California si… este albastru. La propriu. Paul declara ca aceasta modificare a pigmentului pielii sale a inceput in urma cu zece ani, ca rezultat al unor incercari de tratare a artritei cu leacuri pe baza de argint.

Pentagenarul sustine ca a consumat argint lichefiat timp de 14 ani pentru a-si alina tulburarea, dobandind in schimb simptomul Argyria, ce determina pigmentarea in albastru sau bleu-marin a pielii. Motivul pentru care Paul a ales aceasta cale in incercarea de a-si trata afectiunea a fost o reclama vehiculata in urma cu multi ani in paginile unei reviste new-age, care pretindea sanatate si reintinerire cu ajutorul argintului lichefiat sau coloidal.
Karason a comandat atunci un kit de obtinere a argintului coloidal, operatiune posibila prin suspendarea unor particule microscopice de argint in apa. Pentru o vreme, a consumat cel putin 300 grame pe zi din aceasta substanta, ca pe un leac pentru artrita.
“Aveam o artrita atat de rea la umeri, incat nu-mi puteam macar trage un tricou pe mine. Apoi am urmat acest tratament si durerea a disparut dintr-o data”, a declarat P.K. pentru presa. La ceva timp dupa acest episod, pielea i-a devenit albastra. Paul spera ca efectul sa dispara in timp, dar asta nu s-a intamplat, pentru ca Argyria este permanenta.
Medicii care au aflat de cazul americanului sunt de parere ca pana si organele lui Paul au culoarea albastra.




paul karason este paul karason este karason este cetatean american, are ani, locuieste orasul madera

33.6KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
tizul meu

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la