beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
simona2000 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 53 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Beyonce pregateste un album dance  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Beyonce Knowels renunta la R&B pentru a lansa un album de muzica dance, conform entertainmentwise.com. Solista i-a rugat pe membrii trupei dance The Freemasons sa colaboreze cu ea la o piesa pentru viitorul LP.

James Wiltshire, unul din membrii The Freemasons, a spus despre noul proiect al lui Beyonce: `Albumul va fi grozav. Va rivaliza cu tot ce au facut recent artiste precum Britney sau Rihanna`.

El a facut si o comparatie cu B`Day, cel mai recent album al artistei: `Acela a fost foarte american, foarte R&B si invechit. De data aceasta ei (Beyonce si echipa ei, n.r.) vor un sound cat mai international si vor sa ajunga la un public cat mai numeros.

`In general, starurile ca ea nici nu stiu de existenta trupelor mici ca noi, asa ca decizia ei de a lucra cu noi arata directia pe care va merge cu noul ei album`, a mai spus James Wiltshire.

Echipa lui Beyonce a apelat la ajutorul The Freemasons dupa ce au ascultat remixurile realizate de membrii grupului pentru melodiile `Deja Vu` si `Beautiful Liar`.

beyonce pregateste album dance beyonce knowels renunta r&b pentru lansa album muzica dance,

20.9KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la