beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Terminatorul exista – Apare primul robot cu muschi de otel  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Terminatorul exista – Apare primul robot cu muschi de otel

Indragitul personaj din filmul cu acelasi nume, va avea in curand un corespondent real datorita eforturilor cercetatorilor Universitatii Texas din Dallas, care au reusit sa creeze un material elastic, mai puternic decat otelul.

Eforturile savantilor au fost incununate de succes in momentul in care au reusit sa creeze un gel special care are toate atributiile unui muschi, atunci cand este incarcat cu electricitate, cu specificatia ca forta dezvoltata este cu mult mai mare decat a oricarui muschi din organismul uman.

Aerogelul minune este aproape la fel de usor precum aerul, elastic precum cauciucul, si mai puternic decat o cantitate de otel de aceeasi greutate. Este realizat din “nanotuvuri” de carbon, un material care se poate expanda la circa 220 % din lungimea sa initiala in decurs de cateva milisecunde daca este actionat electric. Fasiile de gel sintetic au de asemenea proprietatea de a suporta mai mult stres mecanic decat muschii naturali ai scheletului corpului uman. Odata flexat, materialul poate fi “inghetat” la propriu in starea respectiva. John Madden, inginer canadian la Universitatea British Columbia din Vancouver, este de parere ca noul material revolutionar a reusit sa combine proprietatile fizice ale diamantului si cauciucului. Cercetatorii sunt de parere ca muschii artificiali vor avea aplicatii complexe in domenii diverse precum : robotica, proteze medicale si chiar implanturi.

exista apare primul robot muschi otel exista apare primul robot muschi personaj din filmul acelasi

32.5KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
lol Arnol la revedere

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la