beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
i.oana Profile
Femeie
20 ani
Bucuresti
cauta Barbat
20 - 45 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Concert 2007 Shakin` Stevens la Sala Polivalenta -  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Media Services Events anunta concertul extraordinar de Craciun pe care Shakin' Stevens il va sustine la Bucuresti!  Spectacolul va avea loc pe 18 decembrie a.c., incepand cu orele 19.00, pe scena Salii Polivalente.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul international de promovare al celui mai recent album al sau, "Now Listen", lansat in primavara acestui an.

Cu 39 de megahit-uri, dintre care 37 consecutive, Shakin' Stevens este cunoscut iubitorilor de muzica pop-rock din intreaga lume in special datorita pieselor ca "Marie, Marie", "Oh Julie", "Cry Just A Little Bit", "A Letter To You", "Because I Love You". 

Castigator a numeroase trofee ca Discul de Aur, Dublu Disc de Platina, Shakin' Stevens este artistul care a avut 30 de hituri intrate direct in Top 30 intr-un deceniu (performanta care nu a fost depasita pana in prezent), si a fost numit Cel Mai Bun Artist la Midem (cea mai importanta conventie muzicala internationala)!

In 2000 a fost celebrat de Academia Britanica a Compozitorilor si Muzicologilor intr-o ceremonie in cadrul careia i s-a decernat trofeul Gold Badge Award pentru intreaga sa contributie la dezvoltarea industriei muzicale internationale.

Spre bucuria numerosilor sai fani romani, Shakin' Stevens va aduce nemuritoarele sale hit-uri rock n' roll pe scena Salii Polivalente din Bucuresti in aceasta iarna.

Detaliile despre pretul si comercializarea biletelor vor fi anuntate in curand.


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 16 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Shakin' Stevens canta si la Timisoara

Shakin' Stevens va sustine pe 20 decembrie un concert la Sala Olimpia din Timisoara. Biletele pentru acest spectacol vor costa 80 de lei (in picioare) si 100 si 150 RON (cu locuri). Tichetele se vor gasi la casele de bilete ale Teatrului National, Filarmonicii, precum si in doua magazine, conform tion.ro.

Cu doua zile inainte de concertul de la Timisoara, Shakin' Stevens va sustine un spectacol si la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele pentru show-ul din 18 decembrie au mai multe categorii de preturi: 70, 100, 120, 150, 200 si 220 de lei.


Acestea vor fi puse in vanzare la Sala Palatului, Sala Polivalenta, magazinul Muzica, reteaua Carrefour, Teatrul National, Teatrul de Comedie (Bucuresti), la Teatrul National, Filarmonica, magazinele Diverta si Flanco (Timisoara) si on-line la bilete.ro, blt.ro, biletedelatati.ro, myticket.ro si bilet.ro.


Concertele pe care Shakin' Stevens le va sustine in Romania fac parte din turneul de promovare a celui mai recent album al artistului, `Now Listen`, lansat in primavara acestui an.

concert 2007 shakin` stevens sala shakin' stevens canta stevens sustine decembrie concert sala

7.6KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la