beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lovely_pink pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / The Prodigy concerteaza de revelion 2007 la Sibiu - CONCERTE  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Trupa The Prodigy revine in Romania, de data aceasta in Capitala Culturala Europeana, Sibiu. Ei vor concerta in Piata Mare de revelion, conform cotidianului local Tribuna.ro.

La un concert marca The Prodigy se aud piesele care i-au facut celebri pe cei trei in urma cu foarte multi ani: `Firestarter`, `Voodoo People`, `Breathe`, `Out of Space`, `Smack My Bitch Up`, `Their law` si multe altele.

Mare parte din ele pot fi gasite si pe Their Law: The Singles 1990-2005 (Special Edition), material ce vine atat cu doua CD-uri audio cat si un DVD ce contine cele mai importante momente din concerte si videoclipurile trupei.

De-a lungul anilor, The Prodigy au trecut printr-o intreaga serie de transformari, atat legate de sound-ul lor, cat si de look. In prima faza, mai exact prin 1993, Prodigy s-a numit Earthbound. In 2000, Leeroy Thornhill a parasit trupa pentru a urma o cariera solo ca DJ; au ramas insa cei trei veterani care sunt si astazi: Liam Howlett, producatorul si seful trupei, Keith Flint vocea si imaginea, Keith 'Keeti' Palmer (aka Maxim Reality) ca MC si voce.

The Prodigy au sustinut un concert in aceasta vara in Bucuresti, in cadrul festivalului Coke Live. Pe langa The Prodigy, la Sibiu vor mai concerta DJ Project pe 30 decembrie impreuna cu Loredana si Taraful de la Clejani, iar Eros Ramazzoti pe 27 decembrie.


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la