beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blah pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Tinerii prefera internetul in detrimentul partenerilor reali  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Tinerii prefera internetul in detrimentul partenerilor reali
Un studiu social realizat in Germania a relevat faptul ca aproximativ 84% dintre tinerii chestionati, tineri cu varste cuprinse intre 19-29 de ani, prefera mai degraba sa duca o viata solitara decat sa isi piarda conexiunea la internet, anunta Reuters.

Viata de zi cu zi lipsita de telefonul mobil pare, de asemenea, de neconceput pentru 97% dintre cei 1000 de tineri care au luat parte la studiu. Motive suficiente de ingrijorare pentru realizatorii acestui proiect, cei care vad in deciziile tinerilor o indiferenta uriasa fata de societatea reala si o indepartare de mediul in care ar fi trebuit sa traiasca.

Cu toate aceste, tinerii se apara, sustinand ca mediul web este unul propice dezvoltarii relatiilor umane, aproximativ 8% dintre chestionati afirmand ca si-au gasit un partener de viata prin intermediul chaturilor.  „Webul creaza  relatii interumane reale si nu duce la autism si dezumanizare”, a declarat unul dintre cei intervievati, el recunoascand insa ca devine agitat daca nu are conexiune la internet atunci cand se afla in vacanta.

tinerii prefera internetul reali tinerii prefera internetul realiun studiu social realizat germania

37.9KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la