beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
papiota55 Profile
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 54 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Cu un pas mai aproape de viata artificiala  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Cu un pas mai aproape de viata artificiala
Cercetatorii Colegiului Medical Harvard din SUA isi revendica performanta de a fi ajuns cu un pas mai aproape de crearea vietii artificiale, in urma obtinerii unui ribozom. Aceasta componenta citoplasmatica fundamentala este considerata de biologi “fabrica organica a celulelor”.

Ribozomii sunt corpusculi generati de nucleori, responsabili cu producerea proteinelor care transporta materia organica necesara tuturor formelor de viata. ARN-ul sau acidul ribonucleic transmite instructiunile genetice din ADN (acidul dezoxiribonucleic) catre ribozomul unei celule, care produce apoi o proteina specifica. Orice organism viu, de la bacterie la om, foloseste un ribozom; indiferent de complexitatea bio-genetica a organismului sau de simplitatea sa,  ribozomul sau este aproape identic cu acela al oricarui alt organism.

pas mai aproape viata pas mai aproape viata colegiului medical harvard din sua isi revendica ajuns

35.9KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Ceea ce oamenii de stiinta americani au intreprins nu este intocmai viata artificiala, dupa cum declara chiar coordonatorul cercetarilor George Church, profesor de genetica al Scolii Medicale Harvard, dar reprezinta un pas important in aceasta directie. “Daca vrem sa producem viata sintetica asemanatoare cu cea autentica, avem nevoie de aceasta masinarie biologica”, sustine expertul. In plus, stapanirea resorturilor ribozomale poate avea aplicatii importante in manufacturarea de medicamente si proteine care nu pot fi gasite in stare naturala, acesta fiind si obiectivul principal al oamenilor de stiinta, in clipa de fata.

pas mai aproape viata ceea oamenii stiinta americani intreprins este intocmai viata dupa cum declara

56.3KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la