beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenacarmen
Femeie
25 ani
Valcea
cauta Barbat
26 - 80 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / UE vrea un singur incarcator pentru toate telefoanele  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
UE vrea un singur incarcator pentru toate telefoanele

Comisia Europeana ii va obliga pe producatorii de telefoane mobile sa adopte un model standard de incarcator, intrucat in fiecare an ajung la gunoi intre 48 si 51 milioane de astfel de accesorii.

Ideea unui model standard de alimentator pentru toate modelele si pentru toate marcile de telefoane mobile, utilizabil in toate tarile de pe Batranul Continent, circula de ceva vreme, dar pe cat se apare de aceasta data i-a sosit vremea. UE este acum decisa sa puna in practica aceasta decizie, chiar daca va fi necesar sa forteze industria din domeniu s-o accepte. In acest sens, Asociatia Europeana pentru Telecomunicatii a fost deja insarcinata cu redactarea unei pozitii comune pentru a se ajunge la utilizarea de interfete standard, iar solutia cea mai probabila pare a fi cea a incarcatoarelor ce folosesc USB-ul dispozitivelor.

Intr-un interviu acordat Deutsche Welle,  Gunter Verheugen, comisarul european responsabil cu aceasta industrie, s-a declarat mai decis ca niciodata sa lichideze “jungla” inutila de incarcatoare, optand pentru varianta “one charger for all brands”. Si in timp ce Tony Graziano, presedintele European Information & Communications Technology Industry Association (EICTA), a atras atentia ca acest sistem unificat prezinta nu putine dificultati tehnice, Verheugen a anuntat ca aceasta situatie se va regla la nivel de legislatie europeana pana la sfarsitul acestui an.


DOAMNE CE FATA ARE 

vrea singur incarcator pentru toate vrea singur incarcator pentru toate europeana obliga telefoane

22.8KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la