beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luiza69 din Bucuresti
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
27 - 75 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Lentilele de contact, TV la purtator  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Lentilele de contact, TV la purtator

Desi pare un subiect desprins din literatura science-fiction, cercetatorii sunt de parere ca in mai putin de zece ani, oamenii se vor putea bucura de tehnologii care sa le permita folosirea unor lentile de contact pentru receptarea semnalului TV si insusirea trairilor afective ale actorilor din filme, cu ajutorul tatuajelor digitale.

Oamenii de stiinta considera ca miniaturizarea constanta a tehnologiei va conduce intr-un final la micsorarea televizoarelor pana la dimensiunile unor lentile de contact ce vor fi alimentate prin temperatura corpului uman. Conform cercetatorilor, operarea acestor dispozitive, cum ar fi, de exemplu, comutarea canalelor, se va putea realiza fie cu ajutorul comenzilor vocale, fie prin miscarea mainii. Lentila, daca intr-adevar va fi creata, se va comporta ca o lentila de contact clasica, ce este plasata in ochi dimineata si scoasa seara. In acelasi timp, tatuajele digitale, vor putea extrage emotiile afisate de actori la TV si vor crea impulsuri care le vor permite oamenilor sa empatizeze cu scenele pe care le privesc. Raportul intocmit de oamenii de stiinta sustine ca, desi aceste preziceri suna utopic, mijloacele materializarii lor sunt deja, intr-o buna masura, disponibile.

lentilele contact, purtator lentilele contact, pare subiect desprins din literatura sunt parere mai

26.8KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
ce tare

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la