beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenn
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 55 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Noile tehnici ecografice sporesc sperantele sarcinilor  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Noile tehnici ecografice sporesc sperantele sarcinilor

O echipa britanica de medici, de la clinica CAREfertility, a intrebuintat pentru prima oara cu succes o noua tehnica de testare a fertilitatii, ce indica mai precis care dintre ovulele unei femei prezinta un potential mai ridicat de a fi fecundate

Tratamentul combina ecografia prenatala, folosita curent, cu un nou program computerizat ce poate identifica, prin scanare, ovulele cu probleme cromozomale, de natura sa influenteze pierderea unei sarcini. Conform cercetatorilor, o femeie din Marea Britanie, in varsta de 41 de ani, in cazul careia tratamentul de fertilizare a dat gres de 13 ori consecutiv, este acum insarcinata, multumita noii tehnologii. Telul final al tehnicilor de acest fel este sporirea numarului de sarcini, dar si diminuarea celui de sarcini multiple, precum si al avorturilor nedorite. “Vom avansa cu grija in aplicarea acestei tehnologii, deoarece nu vrem sa dam inca sperante care sunt, poate, nefondate”, a declarat Simon Fishel, director coordonator al clinicii CAREfertility.

noile tehnici ecografice sporesc sperantele sarcinilor noile tehnici ecografice sporesc sperantele

15.9KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la