beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kitana la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Seriale SF în România  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8870
În 1990, televiziunea publică a început difuzarea săptămânală a emisiunii Ştiinţă şi Imaginaţie. Emisiunea a debutat, în cadrul programului de divertisment duminical Videomagazin şi avea ca prezentatori pe Mihai Bădescu şi Alexandru Mironov[2]. Cei doi se ocupau iniţial de prezentarea cărţilor şi revistelor SF dar şi de evenimentele din viaţa comunităţii de fani de la noi. La început, timpul alocat emisiunii era de numai 10 minute însă, din toamna aceluiaşi an, el a crescut prin includerea unui episod din serialul Zona Crepusculară, urmat, în anul următor, de Captain Power şi câteva filme artistice (Băiatul şi Câinele, Cyborg 2087 etc.)

În martie 1992, a început să fie difuzat The Ray Bradbury Theater, o antologie SF televizată (1985-1992), bazată pe povestirile scriitorului Ray Bradbury. În toamna 1993, Ştiinţă şi Imaginaţie s-a transformat în Serial SF, o emisiune de sine stătătoare cu o durată de o oră, în cadrul căreia a început difuzarea, pentru prima oară în România, a serialului de succes Star Trek: Generaţia următoare. În scurt timp, el a devenit cel mai important serial săptămânal. În acelaşi timp, în 1994, postul Tele 7abc a contribuit şi el la conturarea fenomenului SF prin difuzarea serialul Star Trek: Seria originală. Curând, acestora li s-a alăturat şi Star Trek: Seria animată, tot pe Tele 7abc.

În toamna 1996, emisiunea Serial SF a mai găzduit o antologie video după cea a lui Ray Bradbury: „Bine aţi venit în pavilionul cu maimuţe”, o ecranizare după Kurt Vonnegut. Apoi a început difuzarea celei de-a treia serii Star Trek de succes: Deep Space 9, în care 5-10% din fiecare episod e constituit din elemente de grafică pe computer.

Tot în cursul anului 1996, după experienţa Tele 7abc, o altă televiziune comercială, Pro TV, care şi-a asumat sarcina de a aduce cât mai multe seriale SF pe micile ecrane, a difuzat serialul Seaquest DSV, produs de compania Amblin a lui Steven Spielberg, apoi Dosarele X. Deşi cu greu poate fi încadrat în genul SF, Dosarele X a acumulat o popularitate remarcabilă ajungând, asemenea Star Trek, un fenomen şi un serial-cult triumfător. Spre deosebire de Star Trek însă, Dosarele X se baza pe devalorizarea ştiinţei şi pe valorizarea paranormalului. În plin succes al Dosarelor X, compania producătoare, Fox, a demarat proiectul unui serial asemănător, Millenium, pe care Pro TV s-a şi grăbit să-l aducă pe ecranele noastre. Fără să se ocupe prea mult de fenomene inexplicabile, Millenium rămâne un serial sumbru şi neliniştitor.


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la