beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandra21 21 ani
Femeie
21 ani
Calarasi
cauta Barbat
23 - 52 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Scandal la Bac  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Scandal la Bacalaureat, chiar in mijlocul examenelor! La prima proba scrisa, cea de limba romana, care s-a dat vineri, unii elevi au avut 'liber' la mobile si materiale didactice. Inspectoratul scolar a schimbat presedintii comisiilor care au lasat copiii de capul lor in salile de examen.

Desi regulamentul spune clar ca accesul in sali se face doar cu buletinul si un instrument de scris, regula nu a fost respectata de toata lumea. La Liceul Mihail Sadoveanu si la Colegiul Alexandru Xenopol din Capitala, elevii au intrat la prima proba scrisa cu bagajele dupa ei, inclusiv cu telefoanele mobile.

'Presedintii comisiilor din cele doua licee au fost schimbati. Se vor lua si alte masuri. Nu e exclus ca supraveghetorilor sa li se taie din banii pe care ii primesc. Li s-ar mai putea interzice sa faca parte din alte comisii de Bac', ne-a spus Marian Banu, reprezentant al Inspectoratului Scolar Bucuresti.

La matematica a fost mult mai usor

Ieri s-a dat a doua proba scrisa. Fata de romana, unde gradul de dificultate a fost foarte ridicat, de la examenul de mate elevii au iesit bucurosi. Le-a picat varianta a treia, pe care majoritatea o parcursesera atat la clasa, cat si la meditatii.


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la