beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexy_andrea2006
Femeie
22 ani
Sibiu
cauta Barbat
22 - 48 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / ROMANII CRIMINALI SI INCHISOARE PE VIATA  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8870
Revoltãtor! Italienii au aflat cã una dintre cele douã românce suspectate de uciderea în metrou a Vanessei Russo este nerãbdãtoare sã-ºi recupereze hainele de firmã care i-au fost oprite la poarta închisorii.
Ieri, câteva sute de oameni au participat la funeraliile victimei ºi au cerut ca româncele sã fie închise pe viaþã.

Funeraliile Vanessei au început la biserica Santa Felicita, din Roma, puþin dupã ora 11. 

Au venit sã-i aducã un ultim omagiu zeci de prieteni ºi rude, dar ºi oameni impresionaþi de drama fetei. Copelºiþi de durere, ºi-au exprimat indignarea faþã de fapta celor douã românce.

Opinia publicã a fost scandalizatã ºi dupã ce a citit în presã, cã minora arestatã, Constantina Beatrice Ispas, e preocupatã sã-ºi recupereze hainele ºic, în loc sã fie copleºitã de remuºcãri. Se pare cã i-ar fi cerut directoarei închisorii sã-i restituie îmbrãcãmintea pe care o purta în momentul în care a fost arestatã. 

Prietena ei, Doina Matei, ºi-a cerut scuze familiei victimei. 

Justiþia a confirmat miercuri mandatul de arestare pentru cele douã românce suspectate de crimã. 

M-A INTRIGAT ENORM ...SI PUN MAI JOS SI CATEVA REACTII

Este inadmisibila indiferenta care se citea pe fata femeii care tocmai strapunse un biet om cu o umbrela,pentru un motiv absolut nejustificat! Sper din tot sufletul sa primeasca inchisoare pe viatza aceste c**** nenorocite,mai ales cea care era (conform surselor din presa) interesata mai degraba de soarta hainelor ei pe care tot de pomana le-o fi primit! Sa scapam odata de acest tip josnic de oameni si de aceste c****,p*******e mult prea ieftine!! Rusine! Asa ne facem noi vazuti in afara granitelor! Bvo!......

dezgustator
de Manu (5 mai) 
Sa va fie rusine bestiilor, ne face-ti tara de ras, sa putreziti in inchisoare.Mai bine de nu v-ati fi nascut pe lumea asta.

DIN CAUZA CELOR CA EI SAU CA ELE PLATIM TOTI .....FARA SA NE ASCUNDEM DUPA DEGETE SI CUVINTE DULCI SAU IMBLANZITOARE SUNTEM DE RASUL LUMII SI AU DREPTATE SA NE TRATEZE CA PE NISTE JEGURI 

STIU O SA SPUNETI CA SI EI AU CRIMINALI SI UNA SI ALTA ...DA ASA E .....NUMAI CA NU SUNT CA NOI SI NOI NU O SA FIM NICIODATA CA EI


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 17 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8870
Încã un român sperie Italia. Un bãrbat de 34 de ani este acuzat cã a jefuit ºi apoi a ucis doi pensionari liniºtiþi.
Incidentul, deosebit de grav, vine într-un moment ºi aºa delicat pentru întrega comunitate românescã, dupã ce douã prostituate de la noi au omorât cu umbrela o tânãrã femeie.

Ennio Greco, de 74 de ani ºi soþia sa, Maria Reda, de 72, au fost mãcelãriþi cu lovituri de bardã în noaptea de întâi mai. Oamenii dormeau linºitiþi în casa lor din Mendocino, o localitate din sudul Italiei. 

O vecinã a mãrturisit cã l-a vãzut, în timp ce ieºea pe uºa din spate, pe soþul unei românce care a lucrat ca menajerã la cei doi pensionari. Carabinierii l-au identificat repede pe Giani Bedreagã. Românul are 34 de ani ºi a fost arestat pentru omor calificat.

Pe încãlþãrile bãrbatului s-au gãsit chiar urme de sânge. Bedreagã avea la el ºi cheile de la casa bãtrânilor. Le-a pãstrat de pe vremea când nevasta lui era angajata lor.

Arestarea lui Giani Bedreagã vine într-un moment ºi aºa dificil pentru toþi românii stabiliþi în Italia. Acum o sãptãmânã, douã prostituate din România au ucis o tânãrã italiancã, dupã ce i-au înfipt o umbrelã în ochi, de nervi cã nu le oferea locul în metrou. La înmormântarea Vanessei Russo s-au strâns sute de oameni care au strigat lozinci împotriva imigranþilor români. Cei doi bãtrâni uciºi la Mendocino vor fi înmormântaþi astãzi ºi este de aºteptat ca localnicii sã-ºi manifeste din nou furia faþã de noi. 


COMPLETAND STIRE VA MAI POT SPUNE CA ACEASTA CRIMA SE SPUNE LA NOI CA A FOST FACUTA DIN GELOZIE ....SE SPUNE CA BARTANUL AR FI INCERCAT SA-I DESPARTA PE CEI DOI ,VRAND SA-I FACA CUNOSTINTA SOTIEI CRIMINALULUI CU UN UCRAINIAN (SAU CEVA DE GENUL ASTA)


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 17 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8870
mai nou sa nu mai povestesc ce s-a mai intamplat ca ati auzit si voi de crima atroce cu saraca femeie......

dar vedeti voi cum am mai spus eu si prin alte parti si m-a luat lumea in ras roate se intoarce si uite ce nenorocitii de romani (romi) se intorc acasa...si se revolta strainii impotriva lor ....toate lepadaturile au trecut granita 


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 16 ani
   
martyn
Electrik Flame

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 228
corect lepadurile astea ar trebui pedepsite dupa sistemul american consider eu ca nu ca ar fi ei mari bravi si nu au  lepaduri dar totusi ca ale noastre mai rar oricu mdeci au un sistem care pedepseste calumea nu 20 de an ide inchisoare cand omori o familie intreaga frumos ar trebui tataie stai cate 250 de ani(nu ca iai prinde)si atunci sa vedem daca iti mia convine sa faci deastea la noi mai mult mergi de placere la puscarie

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
andreibz
Electrik Buzzz

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 24
nu prea se intelege ce ai scris

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la