beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ij12
Femeie
24 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 53 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Tolea nu vrea sa-mi dea copilul!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8870
Scandalul dintre Magda Ciumac şi luptătorul de K1 Anatolie "Tolea" Ciumac se adanceşte. După ce mai multe luni a incercat fără succes să-şi vadă copilul, femeia îl acuză pe Tolea, cu care se află în proces de divorţ, că i-a tăiat orice legătură cu micuţul Saşa.
La judecătorie, în ciuda situaţiei în care se află, Magda a afişat non-stop un zâmbet larg. Până la termenul următor, ea trebuie să facă dovada că are un venit stabil şi suficient pentru a-şi putea creşte copilul. Tolea nu a vrut să dea declaraţii presei.

“Nu ştiu ce să mai fac. Tolea nu vrea să-mi dea copilul! Nu mă lasă să-l văd de cinci luni, din iunie. O singură dată am vorbit cu el la telefon”, ne-a declarat, ieri, Magda, la ultimul termen al procesului în care încearcă să obţină custodia lui Saşa, băieţelul de numai doi ani al cuplului. “L-am rugat de nenumărate ori să mă lase să-mi văd copilul, dar îmi spune să nu mă mai apropii vreodată de el, chiar dacă sunt mama lui”, ne-a mărturisit Magda, pe holurile Judecătoriei sectorului 3. Pentru ca lucrurile să fie şi mai complicate, tatăl Magdei a venit martor împotriva ei. “În declaraţia lui spune că nu sunt potrivită să-l cresc pe Saşa, că nu sunt o mamă bună. Dar eu am arătat azi judecătorului că mă aflu în relaţii proaste cu tatăl meu de nouă ani, de la divorţul lui de mama mea. Mă urăşte şi de asta a zis aşa ceva. Sunt sigură că Tolea l-a momit cu ceva, l-a cumpărat”, ne-a mai spus femeia. Judecătorul a fost de acord că declaraţia tatălui ei ridică semne de întrebare şi a decis să cheme şi alţi martori.

Micutul Sasa si tatal lui, fericiti, intr-o fotografie facuta acum un anNu se desparte de Saşa

De cealaltă parte a baricadei, luptătorul K1 Anatolie Ciumac nu se poate despărţi de Saşa. Este deja cunoscut faptul că sportivul îşi iubeşte foarte mult băieţelul şi că e dispus să-l crească singur. “Nu mă mai interesează deloc viaţa Magdei. Fiecare face ce vrea. Pe mine mă interesează doar să obţin custodia copilului, a lui Saşa”, declara nu de mult luptătorul.

tolea vrea sa-mi dea copilul! scandalul dintre magda ciumac şi anatolie ciumac după mai

34.7KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 909
Eh PISi Ma dorte undeva de astia doy ..... cred ca fac asta dor sa mai stie lumea de ei .. de cand sa dus cu OTV 

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la