beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
beautyfarm - THE BEST DESIGN / NOUTATI CINEMATOGRAFICE / 10.000 b.c.  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ozana
V.I.P

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 93


Regia:Roland Emmerich
Anul:2008
In rolurile principale:Camilla Belle
Gen:Actiune, Aventuri, Drama, Fantastic


CineMagia a scris:

Tanarul vanator de mamuti D'Leh (Steven Strait) si iubita sa Evolet (Camilla Belle) traiesc linistiti intr-o vale preistorica pierduta in munti. Intr-o zi, un grup de razboinici misteriosi le ataca tribul si o rapesc pe Evolet. D’Leh isi strange un mic grup de vanatori si pleaca in urmarirea razboinicilor, pentru a-si salva iubita. In drumul lor, strabat tinuturi necunoscute si descopera civilizatii umane a caror existenta o ignorasera pana atunci. La fiecare popas li se mai alatura cate un trib care, ca si ei, fusesera atacati de vanatorii de sclavi. Astfel, micul grup al lui D'Leh se transforma treptat intr-o adevarata armata.

Calatoria lor este presarata cu numeroase pericole, eroii nostri trebuind sa infrunte monstri preistorici si fenomene naturale infricosatoare, iar la sfarsitul ei descopera un taram dicolo de orice imaginatie, pe care piramide fabuloase se inalta pana la cer. Aici ei vor trebui sa infrunte un zeu tiranic, iar D’Leh va intelege ca misiunea sa nu consta numai in a o salva pe Evolet, ci de a asigura viitorul intregii civilizatii umane.

Warner Bros. Pictures, in asociere cu Legendary Pictures, prezinta filmul 10,000 BC/10.000 i.Chr., o productie Centropolis Entertainment, in regia lui Roland Emmerich. Scenariul este realizat de Roland Emmerich in colaborare cu Harald Kloser. Producatori sunt Michael Wimer, Roland Emmerich si Mark Gordon. Producatorii executivi ai filmului sunt: Harald Kloser, Sarah Bradshaw, Tom Karnowski, Thomas Tull si William Fay. Imaginea este semnata de Ueli Steiger, scenografia de Jean-Vincent Puzos, iar montajul de Alexander Berner. Creatoare de costume sunt Odile Dicks-Mireaux si Renee April. Coloana sonora este compusa de Harald Kloser si Thomas Wander. Din distributie mai fac parte: Omar Sharif, naratorul filmului, Ben Badra in rolul lui Warlord, conducatorul vanatorilor de sclavi si Marco Khan in rolul lui One-Eye, adjunctul sau.


Download torrent: aici.
Subtitrare: aici.


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la