beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Tanya_sexy la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Hunedoara
cauta Barbat
24 - 47 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Politia Alba se baga in scandalul "sexy-BCR"]  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8870
Reprezentanţii partidelor politice oferă sume mari de bani pentru filmuleţul sexy, care se presupune că a fost filmat în aceeaşi locaţie, filiala BCR Alba.


Apariţia fotografiilor sexy cu Iulia Sâmbotin, în aproape întreaga mass-media din România, nu i-a lăsat nepăsători pe poliţiştii din Alba Iulia. Printr-un comunicat de presă, IPJ Alba anunţă:

“În urma apariţiei în presa locală a mai multor articole referitoare la Iulia Sâmbotin, angajată a Agenţiei B.C.R. Alba Iulia, Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea faptei de răspândire de materiale obscene şi efectuează cercetări în vederea clarificării situaţiei”.

Unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din Alba, Ioan Rus, consideră demersul poliţiştilor exagerat. “Nu se poate vorbi în acest caz de răspândire de material obscen. Potrivit Legii 196/13 mai 2003, la Art. 2 Alineat 3 se precizează:

"Prin material obscen se înţelege obiecte, gravuri, fotografii, holograme, desene, scrieri, imprimate, embleme, publicaţii, filme, înregistrări video şi audio, spoturi publicitare, programe şi aplicaţii informatice, piese muzicale, precum şi orice alte forme de exprimare care prezintă explicit sau sugerează o activitate sexuală".

În acest caz nu poate fi vorba de aşa ceva. Sunt doar nişte nuduri, realizate într-un loc public. Sute de astfel de fotografii vedem în diverse calendare. Mai mult, pe majoritatea televiziunilor rulează filme porno, iar piaţa românească e plină de ziare, broşuri sau reviste cu fotografii care prezintă partenerii în poziţii sexuale. Este de datoria jurnaliştilor să prezinte un asemenea caz, precum cel al Iuliei Sâmbotin, care s-a fotografiat într-un loc public”.

În Alba Iulia, acest subiect este la ordinea zilei. Peste tot, în unităţi publice sau la colţ de stradă, oamenii discută şi încearcă să-şi explice gestul femeii. Vecinii spun că este o femeie liniştită, respectuoasă şi nu o credeau capabilă de un asemenea gest.

Toţi încearcă acum să vadă şi restul fotografiilor, care ar fi în număr de 20, dar mai ales filmuleţul despre care se spune că ar cuprinde personaje importante din Alba Iulia, angrenate politic.

Reprezentanţii unor partide politice au dat de înteles că sunt dispuşi să ofere sume mari de bani pentru a obţine acest filmuleţ în exclusivitate. Unii pentru a-l folosi în campanie, alţii pentru a se proteja.

politia alba baga scandalul partidelor politice oferă sume mari bani pentru sexy, care

27.3KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 16 ani
   
martyn
Electrik Flame

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 228
sexy BCR a? eu unu nu aszice ca e chiar asa de sexy dar no e si vorba aia decat deloc e bine si-atat  

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la