beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
swiss_virginia Profile
Femeie
25 ani
Cluj
cauta Barbat
27 - 54 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / dependenţa de calculator  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Doi copii din municipiul Botoşani au fost internaţi īn Spitalul de Psihiatrie din cauza dependenţei de calculator, a declarat şeful Secţiei pediatrice, medicul Laura Jijie.

Potrivit acesteia, cei doi minori - un băiat de 13 ani şi o fată de 12 ani - aveau tulburări de comportament, după ce părinţii i-au lăsat, īn fiecare zi, timp de un an, să se joace pe internet.

"Problemele au apărut ca urmare a consecinţelor acestei pasiuni faţă de calculator, care a devenit dependenţă de calculator. Nu există o dependenţă de internet decāt atunci cānd utilizatorul caută comunicare īntr-o lume virtuală. Dependenţa de calculator reprezintă dependenţa de anumite jocuri pe calculator. Īn ambele cazuri, problemele de comportament şi stările de agitaţie care au necesitat internare au apărut īn momentul īn care părinţii au spus că nu mai plătesc internetul. Īn acest context, frustraţi brusc, ei au prezentat stări de agitaţie, agresivitate şi ameninţări cu suicidul, iar băiatul a consumat şi alcool", a afirmat Jijie.

Medicii psihiatri spun că numărul cazurilor de copii dependenţi de calculator este īn creştere. Ei consideră că responsabili sunt părinţii care acceptă ca propriii copii să stea pe calculator pānă la zece ore īn fiecare zi.

Potrivit medicilor, grupa de vārstă īntre 13 şi 18 ani este cea mai vulnerabilă la acest tip de petrecere a timpului liber iar persoanele cele mai expuse sunt cele singuratice, care au probleme de relaţionare.


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
Si eu pote sunt mai obsedat decat ei , dar nu sunt frusstrat cand parinti imi iau internetul , mesajul meu pt ei : GET A FUCKIN` LIFE ~!~

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la