beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Yuby Mona Profile
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
23 - 45 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Inghetata si cartofii prajiti “ne iau mintile”  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Este vina creierului daca nu reusim sa rezistam la o cupa in plus de inghetata sau la inca o portie de cartofi prajiti. Grasimile din anumite alimente ajung imediat la creier, facandu-l sa “spuna” organismului ca trebuie sa ignore semnalele de satietate, transmise de leptina si insulina, hormonii implicati in reglarea apetitului.

Descoperirea apartine cercetatorilor de la Soutwestern Medical Center din cadrul Universitatii Texas, care au demonstrat ca la baza acestui mecanism se afla un anumit acid gras, acidul palmitic. "In mod normal, corpul nostru ne spune cand am mancat suficient, dar acest lucru nu se intampla in cazul unor alimente deosebit de bune", a declarat Deborah Clegg, sefa echipei de cercetatori care a realizat studiul in cauza pe rozatoare.

Oamenii de stiinta au demonstrat ca intreaga chimie a creierului se poate schimba intr-un timp foarte scurt. Cand mancam ceva foarte bogat in grasimi, a explicat Clegg, creierul se blocheaza si dezvoltam rezistenta la mesajele transmise de insulina si leptina. Prin urmare, intrucat nu mai "receptionam" mesajul de satietate, sfarsim prin a manca foarte mult. In creierul cobailor, cercetatorii au reusit sa fotografieze actiunea a trei tipuri diferite de acizi grasi, administrati prin metode diverse. A fost utilizat acidul palmitic (prezent in unt, branzeturi, lapte si carne), acizii grasi monosaturati si acidul oleic, cel din uleiul de masline. "Am remarcat ca acidul palmitic reduce in mod specific abilitatea insulinei si a leptinei de a activa acea cascada de semnale intracelulare care ne face sa ne oprim din mancat cand suntem satui", a mai precizat cercetatoarea.

CE AS MAI RONTZAI SI EU NISTE CARTOFIORI ACUMA IAMY IAMY

inghetata cartofii prajiti “ne iau mintile” este vina creierului daca reusim rezistam cupa plus

23.2KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
yo mananc absolut ce vreau  nu am eu traba cu ingasarea ... creierule... tineo tot asa

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la