beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sophya pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 54 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Porumbeii sunt mai rapizi decat Internetul  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Un centru de afaceri sud-african, exasperat de viteza scazuta a serviciilor internet din regiune, a decis sa foloseasca un porumbel calator pe nume Winston in scopul transferului de 4 gigabiti de date, continand documente, catre doua sucursale situate la 100 km distanta de sediul central.

Cu ocazia aceasta a fost stabilit si un experiment deosebit de interesant. Un angajat al firmei a inceput sa trimita pe e-mail aceleasi documente in exact acelasi moment in care Winston a fost lansat pe fereastra. Ei bine, porumbelul Winston a castigat cu usurinta cursa cu posta electronica.

"Winston a sosit la sucursala noastra dupa doua ore, 6 minute si 57 de secunde. Cand a venit porumbelul cu stick-ul care continea 4 giga, din mesajul trimis pe Internet nu fusesera transferati decat 100 de mega, adica aproximativ 4% din totalul informatiei adusa de Winston", declara surprins Kevin Rolfe seful departamentului de informatica din cadrul Unlimited Group, un centru de afaceri din orasul Durban.

Ideea transmiterii de informatii prin porumbei in detrimentul tehnologiei nu este deloc noua. La mijlocul secolului XIX, Paul Julius Reuter, fondatorul Agentiei de Stiri Reuters se folosea la randul sau de porumbei pentru a trimite informatii intre orasele belgiene Aachen si Bruxelles, atunci cand primele linii de telegraf erau distruse de furtuni.

In urma acestui experiment, compania Unlimited Group a decis sa promoveze pe propriul site editia locala a concursului de porumbei calatori. Porumbelul Winston a ajuns deja o celebritate mondiala, beneficiind de o pagina pe Facebook si de un cont pe Twitter.

porumbeii sunt mai rapizi decat internetul centru afaceri exasperat viteza scazuta internet din

34.9KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
astai tare

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la