beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenn pe Simpatie
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 55 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Sandalele din sobolani si papucii din pesti dau lovitura ciupercilor  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Designerii unei companii publicitare filipineze au creat o campanie inedita de promovare a unui unguent impotriva ciupercilor epidermale care afecteaza picioarele.

Designerii companiei DM9-JaymeSyfu au fost solicitati de o companie farmaceutica locala in scopul crearii unor afise publicitare cat mai socant posibile care sa avertizeze populatia impotriva efectului ciupercilor de picioare. Efect mult amplificat de clima deosebit de calduroasa si umiditatea ridicata din Filipine.

Afisele cu pricina au scopul de a  atrage atentia privitorilor asupra disconfortului vizual si olfactiv reprezentat de ciupercile de picioare netratate. Sub sloganul “ Distrugeti de la radacina ciupercile dezgustatoare”, in Filipine au aparut mai multa afise care reprezinta papuci din pesti, sanadale din cadavre se sobolani sau adidasi din fecale. In ciuda dezgustului si socului provocat, compania declara ca afisele au un succes imens.

sandalele din sobolani papucii din pesti dau lovitura designerii unei companii filipineze creat

19.1KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la