beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil barbyy
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Cel mai mic laser din lume  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Mai mic decat o molecula proteica, laserul realizat de cercetatorii americani de la Universitatea Berkeley din California reprezinta o revolutie in domeniul tehnologiilor optice.

Laserul “plasmon” realizat de cercetatorii americani concentreaza lumina intr-un spatiu incredibil de mic, cu diametrul de numai cinci nanometri – dimensiunea unei molecule de proteina.

Plasmonii reprezinta miscari oscilatorii ale electronilor aflati in stare excitata, de pe suprafata metalelor. Asociind lumina acestor oscilatii, fasciculul luminos poate fi concentrat mult mai puternic decat in mod obisnuit.

Acesta realizare deschide drumul fabricarii nanolaserilor, care vor putea fi utilizati, in viitor, pentru manipularea ADN-ului, construirea unor computere ultra-rapide si imbunatatirea tehnologiei telecomunicatiilor.

cel mai mic laser din lume mai mic decat molecula proteica, laserul realizat americani berkeley din

24.7KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la