beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Dimitriu livia
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
26 - 55 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Alimentele “bio” – O mare “fasaiala”?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Un ultim studiu international de mare anvergura efectuat sub egida Food Standards Agency, clatina din temelii mitul care inconjoara asa-zisele alimente organice, bio sau naturale. Conform datelor extrase din mai multe experimente care stau la baza studiului, mult laudatele alimente “bio” nu sunt nici mai sanatoase , nici mai nutritive decat restul produselor alimentare care nu fac parte din aceasta clasa exclusivista.

Datele studiului au produs o mare dezamagire in randul cosumatorilor britanici, mari amatori de alimente  “bio”. Piata alimentelor naturale are in Marea Britanie o cifra de afaceri de circa 3,5 miliarde $ pe an, milioane de cetateni britanici cheltuind acesta suma imensa de bani pe fructe, legume, oua si carne produse si comercializate fara aportul pesticidelor, ingrasamintelor chimice si agriculturii intensive.

Studiul care darama mitul alimentelor naturale a fost realizat pe o perioada de numai putin de 50 de ani de estimari si cercetari. Rezultatele sale, date publicitatii in decursul acestei saptamani, au fost vehement atacate de Soil Association, cel mai mare for al producatorilor de alimente organice din Marea Britanie. Studiul a luat in calcul un numar urias de 50.000 de analize  asupra valorii nutritive a alimentelor, din anul 1958 pana in prezent. Datele obtinute demonstreaza ca valoarile nutritive, continutul de vitamine, calciu, fier, minerale, acizi grasi si proteine din cadrul alimentelor “bio” este foarte asemanator cu cel analizat in cazul alimentelor obisnuite.
Multi specialisti afirma ca nu se justifica sub nicio forma diferenta enorma de pret in cazul alimentelor “bio” comparativ cu preturile modeste ale alimentelor obisnuite.

alimentele “bio” mare ultim studiu mare anvergura efectuat sub egida food standards agency, clatina

38.6KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
ma rog , cam tot bio mi se pare o mare fasaiala ,...

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la