beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
barbyy la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Masajul cu serpi  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Un centru israelian de infrumusetare si spa a decis sa isi largeasca gama de oferte si anunta ca a dat deja lovitura pe piata de profil dupa ce a introdus in program un nou tip de masaj... masajul cu serpi vii.

Tratamentul consta in aplicarea a sase serpi vii pe diferite parti ale corpului clientului, reptilele avand rolul de a relaxa muschii prin miscarile lor ondulatorii. O singura sedinta pleaca de la pretul de 70 de dolari iar serpii sunt adusi special din Statele Unite ale Americii. Ada Barak, proprietara centrului de infrumusetare din nordul Israelului sustine ca un contact cu serpii este o experienta unica, iar rezultatele sunt cat se poate de rapide si de benefice.

Aceeasi Ada Barak afirma ca nu exista pericole in noua sa metoda de masaj atata vreme cat tratamentul implica exclusiv folosirea serpilor constrictori, in niciun caz a celor veninosi, care ar putea rani clientii.

masajul serpi centru israelian spa decis isi largeasca gama oferte anunta dat deja lovitura piata

32.4KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la