beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenn
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 55 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Magda, o să înfunzi puşcăria  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Galceava dintre Magda şi Tolea Ciumac, care pană mai ieri formau o familie, se inteţeşte. Din Penitenciarul Jilava, unde este inchis pentru o faptă mai veche şi de unde va fi eliberat in curand, sportivul ii transmite fostei sale neveste un mesaj dur: "Magda, o să infunzi puşcăria".

Fostul luptător K1, Tolea Ciumac, ne-a sunat, zilele trecute, la redacţie, din Penitenciarul Jilava, din Bucureşti, acolo unde e închis, pentru a-i transmite Magdei planurile lui de viitor. “Mai am puţin şi mă eliberez. Nu uit că ai minţit că te-am răpit. Vezi! Acum s-ar putea să plăteşti pentru asta, să înfunzi puşcăria. Eu am încercat să mă înţeleg cu tine omeneşte. Dar tu nu ai cuvânt”, i-a transmis Tolea Magdei.

Fostul luptător K1 ne-a povestit că bruneta l-a ameninţat de mai multe ori că nu-şi va mai vedea niciodată copilul, pe Sasha (3 ani). “După ce voi fi liber, vreau mai întâi să mă duc să mă plimb prin toată lumea, apoi mă voi ocupa de Magda. Din septembrie, încep procesele. Dacă se va decide ca Sasha să rămână la mine, totuşi, pe băiat o să-l las să o vadă pe Magda. Orice copil are nevoie şi de mamă”, ne-a mărturisit Tolea.

Magda îl ţine în braţe pe Sasha, băiatul pe care îl are cu Tolea“Să ştiţi că, dacă era fată cuminte, eu nu mă despărţeam de ea. Aş fi rămas căsătorit pentru Sasha, care are nevoie de ambii părinţi. Destul că eu am fost crescut de bunici. N-aş fi vrut ca şi el să fie ca mine. Nu s-a putut însă să mai trăiesc lângă ea. Mi-a făcut prea multe”, a conchis Tolea.

Despre Sasha, Tolea ştie că acesta se află la Mândra, în Braşov, la sora Magdei. “Acolo e îngrijit bine. Am înţeles că şi Magda stă acolo. La Bucureşti n-o mai cheamă nici o televiziune, după ce s-a certat cu Dan Diaconescu”, ne-a spus fostul sportiv.

Scapă din închisoare pe 12 august
Tolea Ciumac a fost închis pentru tentativă de omor. În 1999, la Braşov, el a fost implicat într-un scandal, care a degenerat într-o încăierare pe viaţă şi pe moarte. Un om a fost grav rănit atunci. Din pedeapsa primită, Tolea mai are de executat câteva săptămâni. El va ieşi pe poarta Penitenciarului Jilava pe 12 august.

magda, să înfunzi galceava dintre magda şi tolea ciumac, care pană mai ieri formau

7.5KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
era si cazu .. pana mea

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la