beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenacarmen pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Valcea
cauta Barbat
26 - 80 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / A ridicat 14 Kg cu vaginul  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
O femeie din Rusia a stabilit un nou record mondial la ridicat greutăţi cu ... vaginul. Aceasta a ridicat nu mai puţin de 14 kilograme de bile de sticlă folosindu-şi numai organele genitale.

Tatiata Kozhevnikova, în vârstă de 42 de ani, se antrenează de 15 ani pentru acest eveniment. Şi iată că în final a reuşit să facă performanţă din a ridica greutăţi cu vaginul.

Iată care este procedeul: introduci în vagin una din bile care are ataşată o sfoară cu un mic cârlig şi apoi adaugi pe rând câte o bilă.

Putem spune că acest sport este unul cât se poate de ciudat şi de extrem dar Tatiata este mândră că a ajuns să-l practice.

“După ce am născut, muşchii din zona intimă s-au slăbit foarte mult. Am citit mai multe cărţi despre cultura Dao şi am învăţat că femeile din antichitate foloseau bile din lemn pentru a-şi tonifica muşchii vaginali. M-am uitat prin casă şi am văzut o vază de Murano şi mi-am introdus-o în vagin. Mi-a luat o veşnicie să o scot de acolo!”, a povestit cu mândrie Tatiata.

Ea dă şi câteva sfaturi despre cum ar trebui făcute astfel de antrenamente nu numai pentru a ajunge la rezulatate ca ale ei ci şi pentru a-ţi îmbunătăţi considerabil abilităţile din dormitor.

„E suficient să-ţi antrenezi vaginul câte cinci minute pe zi şi în doar o săptămână poţi să-ţi îmbunătăţeşti considerabil viaţa sexuală”, a mai spus aceasta.

ridicat vaginul femeie din rusia stabilit nou record mondial ridicat ... vaginul. aceasta ridicat

5.3KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la