beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil blah
Femeie
23 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Prima Biblie crestina se gaseste pe internet  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Aproximativ 800 de pagini din cea mai veche Biblie crestina care a supravietuit pana azi sunt accesibile online.

Paginile, reprezentand mai mult de jumatate din manuscrisul numit Codex Sinaiticus, vechi de 1.600 de ani, pot fi vazute pe net la adresa. Documentul original, scris in limba greaca pe foi de pergament, dateaza din secolul al IV-lea d. Hr.

Manuscrisul Codex Sinaiticus - care cuprindea cca. 1460 de pagini – a supravietuit timp de 1500 de ani, intr-o manastire din Peninsula Sinai, pana cand a fost descoperit, in anul 1844, iar foile de pergament care-l alcatuiau s-au risipit, ajungand in Marea Britanie, Germania, Egipt si Rusia. La proiectul  au participat experti din toate cele patru tari.

Codex Sinaiticus este o adevarata fereastra spre trecut, oferind informatii pretioase despre evolutia crestinismului si despre felul in care textul biblic s-a transmis, de-a lungul timpului, de la o generatie la alta. Odata aflat in spatiul virtual, Codex Sinaiticus va putea fi studiat cu usurinta de numerosi experti interesati de acest domeniu, lucru care, in urma cu cativa ani, ar fi fost imposibil.

prima biblie crestina gaseste internet 800 pagini din cea mai veche biblie crestina care pana azi

20.2KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la