beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ramona23 24 ani
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 52 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Google Earth – o unealta pentru hoti?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
In Marea Britanie, hotii fura, mai nou, pesti exotici, iar politia banuieste ca raufacatorii folosesc programul Google Earth pentru a localiza bazinele cu pesti.

In regiunea East Yorkshire au avut loc mai multe furturi neobisnuite, tinta constituind-o pestii exotici numiti koi, varietati ornamentale de crapi, de origine japoneza, care pot valora cateva mii de euro bucata, la maturitate.

Politia crede ca hotii folosesc imaginile din satelit furnizate de Google Earth pentru a descoperi gradinile in care se afla iazuri sau bazine cu astfel de pesti. Unor proprietari le-au fost furate si plante acvatice scumpe sau sisteme de filtrare a apei din bazine.

Un reprezentant al Google a afirmat insa ca exista si alte moduri de a obtine imagini din satelit sau informatii despre proprietatile din regiune si ca existenta Google Earth nu amplifica problemele privind siguranta locuitorilor.

google earth unealta pentru hoti? marea britanie, hotii fura, mai nou, pesti exotici, iar politia

43.1KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la