beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolo
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 52 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Michael Jackson a murit!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Michael Jackson a murit!

Michael Jackson, unul dintre cei mai mari artişti ai tuturor timpurilor, a murit în această noapte, după un stop cardiac, la vârsta de 50 de ani. "The King of Pop" a lăsat în urmă trei copii: Michael Joseph Jackson, Jr, Paris Michael Katherine Jackson şi Prince "Blanket" Michael Jackson II.

We've just learned Michael Jackson has died. He was 50.

Michael suffered a cardiac arrest earlier this afternoon at his Holmby Hills home and paramedics were unable to revive him. We're told when paramedics arrived Jackson had no pulse and they never got a pulse back.

A source tells us Jackson was dead when paramedics arrived. A cardiologist at UCLA tells TMZ Jackson died of cardiac arrest.

Once at the hospital, the staff tried to resuscitate him but he was completely unresponsive.

A source inside the hospital told us there was "absolute chaos" after Jackson arrrived. People who were with the singer were screaming, "You've got to save him! You've got to save him!"

We're told one of the staff members at Jackson's home called 911.

La Toya ran in the hospital sobbing after Jackson was pronounced dead.

Michael is survived by three children: Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson and Prince "Blanket" Michael Jackson II.


   

   

   

   

   


   

   

   

   

   


   

   

   

   

   


   

   

   

   

   


   

   

   

   

   


   

   

   

   

   


   

   

   

   

   


   

   

   

   

   


   

   

   

   

   


   

   

   

   

   


   

   


DUMNEZEU SA-L IERTE!


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Cu câteva săptămâni înainte de tragicul sfârşit, Michael Jackson se confesa prietenilor şi apropiaţilor săi în privinţa temerilor pe care le are. "Michael trece printr-o perioadă delicată, iar diagnosticul de cancer la piele îl îngrozeşte. I s-a spus că are şanse foarte mari de recuperare, dar este în continuare foarte stresat şi îngrijorat", spunea un prieten al artistului.

"Michael crede că va fi omorât de cancer şi, astfel, trăieşte cu o teamă constantă de moarte", era declaraţia aceluiaşi prieten, preluată de presa din întreaga lume.

De altfel, anturajul lui Michael Jackson s-a arătat îngrijorat în privinţa efortului pe care regele muzicii pop urma să-l depună în seria de concerte programate în această vară.

Prietenii artistului se temeau că Michael nu va face faţă stresului şi că va muri pe scenă din cauza efortului. “Rudele lui cred că nu e pregătit fizic pentru acest turneu şi că bolile de care a suferit în trecut i-au afectat condiţia fizică. Se tem că starul se va prăbuşi pe scenă sau, mai rău, va muri”, a declarat o sursă din anturajul lui Michael pentru National Enquirer.

A înregistrat melodii pentru a fi lansate după moartea sa

Michael Jackson a înregistrat mai multe melodii care urmează a fi lansate după moartea sa. Cântăreţul a lucrat din greu în ultimele luni în studioul de înregistrări şi a explicat că va amâna lansarea compoziţiilor proprii până când va înceta din viaţă, pentru a asigura celor trei copii ai săi o moştenire substanţială.

Biograful neoficial al starului, Ian Halperin, a declarat: ”Am fost uimit de numărul mare al melodiilor păstrate la cutie. Am aflat că nu le va lansa prea curând şi că vrea să le păstreze pentru copii, un fel de moştenire pentru ei”.


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Michael, partea urâtă: pedofilie, operaţii, scandaluri

De-a lungul timpului, Michael Jackson a fost târât în nenumărate scandaluri, mai răsunatoare fiind cele legate de pedofilie, operaţiile estetice si problemele financiare.

În 1993, cântăreţul a fost pentru prima dată acuzat de abuz sezual asupra unui minor. Evan Chandler, în numele fiului său - Jordan Chandler, l-a dat în judecată pe Jackson pe motiv că s-ar fi sărutat, masturbat şi ar fi avut partide de sex oral cu băiatul său în vârstă de 13 ani. Declaraţiile lui Jordan Chandler au conţinut şi o descriere amănunţită a organelor genitale ale vedetei pop. Mai mult, sora cântăreţului, La Toya Jackson, l-a acuzat pe fratele ei de pedofilie, declaraţie care a fost retrasă ulterior.

Michael Jackson a resimţit foarte puternic şocul, a anulat turneul Dangerous şi a devenit dependent de antidepresive. A plecat în Europa, unde se va împrieteni cu viitoarea sa soţie, Lisa Marie Presley (fata Regelui rock, Elvis Presley), şi s-a internat într-un centru de dezintoxicare. La revenirea în USA, a acceptat un control amănunţit şi umilitor al organelor sale genitale pentru a înlătura suspiciunile privind gravele acuzaţii care i se aduceau. După 25 de minute, medicii au declarat că "deşi sunt multe similitudini, nu se poate vorbi de o suprapunere perfectă cu acuzaţiile înaintate de Chandler".

În ciuda faptului că Michael şi-a susţinut întotdeauna nevinovăţia şi că majoritatea sondajelor de opinie indicau că oamenii simpli erau convinşi de lipsa de vină a cântăreţului, Jackson a acceptat o înţelegere cu familia Chandler. Astfel, pe 1 octombire 1994, cele două părţi au ajuns la un compromis pentru suma de 22 de milioane de dolari.


Spre sfârşitul aceluiaşi an, Michael Jackson şi Lisa Marie Presley s-au căsătorit în secret, în Republica Dominicană, un mariaj considerat de presa de peste ocean drept unul "de ochii lumii". Cei doi aveau să divorţeze după mai puţin de doi ani, dar au rămas prieteni.

În 2003, Michael Jackson a primit un nou şoc. Documentarul "Living with Michael Jackson" a aruncat o altă pată pe reputaţia artistului. Materialul îl prezenta pe cântăreţ într-o discuţie cu conotaţii sexuale cu Gavin Arvizo. Ulterior, acesta l-a acuzat de abuz sexual asupra unui minor, Gavin având 14 ani la acea vreme. Acelaşi documentar îl prezenta pe Jackson aruncând sume colosale în stânga şi în dreapta. Michael a cheltuit 6 milioane de dolari într-un singur magazin, atrăgând reacţii negative din partea publicului.

Au urmat alte momente umilitoare pentru Rege. Acuzat de abuz sexual, el a trebuit să suporte o examinare din partea doctorului Stan Katz, al cărui verdict a fost la fel de şocant precum acuzaţiile: Jackson ar fi "regresat" la mintea unui băieţel de 10 ani şi, ca atare, nu poate fi acuzat de pedofilie.

În timpul procesului, Michael a devenit dependent de morfină şi de demerol, suferind de asemenea o scădere serioasă de greutate. Procesul s-a încheiat în mai 2005, sfârşindu-se cu achitarea megastarului.

Un episod parcă relevant pentru partea urâtă a vieţii lui Michael s-a petrecut în 2002. Aflat în Germania, Jackson a vrut să "facă o glumă" pentru fanii adunaţi în faţa hotelului unde era cazat. Şi-a luat copilul recent născut, pe Prince Michael Jackson II, şi l-a arătat fanilor, uitând însă că era la etajul al patrulea şi că-l susţinea cu o singură mână.

Momentul a fost aspru criticat de presă, parcă mai dură cu niciodată cu Michael. Ulterior, acesta şi-a cerut scuze, caracterizând momentul drept "o greşeală teribilă".

Problemele financiare nu l-au ocolit pe Jackson. În 2006 au apărut primele ştiri pe această temă în presa americană. Starul muzicii pop a fost pe punctul de a-şi vinde celebra fermă Neverland la licitaţie, în mai 2008. Câteva luni mai târziu, în noiembrie, el a predat titlul de proprietate asupra fermei Neverland unei companii înfiinţate de el însuşi şi de firma care deţine o ipotecă de 24 de milioane de dolari asupra reşedinţei.


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
o fi avut multe pacate sau nu ...dar cred ca a trait cum i-a placut si a facut ce a vrut ...si a fost bun in muzica





_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
hT
Electrik Flame

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 196
R.I.P Michael Jackson,pacate a avut...mai mari sau nu...desi foarte rar ascultam o melodie de`a lui...chiar mi`a placut de el incepand cam de aici :





Voce...miscari,dansa prea adevarat :





Rar oameni ca el...


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
ba acu o sa sare un milion de oameni cu gura pe mine dar , NU MI A PLACUT MICHAEL JACKSON In afara de melodii TOTUL A FOST NASPA LA OMUL ASTA >>> I SAU URCAT BANI LA CAP .....

acu sa fim sinceri .. nu am mai vazut pe vh1 sau pe MTV sau pe U Tv o melodie cu el de vrun an si nici la stiri nu pre am auzit multe .... IAR ACU TOATA LUMEA SARE IN CURULUI PESTE TOT RIP MICHAEL JACKSON MICHAEL JACKSON PLM  ei si daca a murit ce ? a fost un om da ? cu ce e el mai presus decat noi ? sunt in capitalism deci suntem egali


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
bobesman
Vizitator



corect ... de multi ani incoace nu auzim decit ca i pedofil sau drogat sau vedem imagini socante etc etc ... si cum a murit tot aia dau acuma melodie dupa melodie si se prefac profund afectati si se ntrec in a l lauda ... urmeaza teoria conspiratiei tricouri sepci si alte accesorii marca michael ...

Dumnezeu sa l ierte si sa l odihneasca ! Amin !


pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Eu nu m-am omorat niciodata cu Michael Jackson , si nici n-am lesinat dupa el ...ce vreau sa zis este ca nici unul nu e capabil sa faca nici 0,1% din ce a facut asta atat in rau cat si in bine .

nu ati mai auzit nimik de el ca probabil s-au inghesuit altii pe mtv-uri ...

si asa cum a fost 2Pac asa nu o sa mai fie nici al doilea MJ sau un alt Elvis ....

ei au facut istoria timpului lor .... poate vor veni altii si vor face si ei istorie in viitor

ideea este ca indiferent ce a facut rau sau daca v-a placut sau nu, a fost si va ramane regele pop-ului ....

E normal sa scoata bani din sepci ... doar e natura umana sa scoata bani si profit din raul altuia 

E mai presus decat noi cu cateva zeci .... sute de milioane  ...iar cand un om normal moare il plang apropiatii pe asta il plange milioane de oameni poate...etc etc

Daca ar fi sa fim egali nu cred ca ti-ar place sa fi egal cu unul acuzat de pedofilie... 

Esti egal doar ca faci parte din aceiasi rasa ...adica esti om ... dar in rest nu esti cu nimik egal lui .... nici macar legea pt tine nu este la fel ca legea pt el 


Si ca o concluzie finala :

Dai romanuli ce e al romanului.   

Si unde e carte multa e si prostie multa.





_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
hT
Electrik Flame

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 196
you...daca arunci o privire pe ,una singura,o sa iti dai seama ca e mai presus decat noi (intr`un fel)...l`au iubit si inca il iubesc milioane de oameni...pe tine inafara de cei apropriati nu te iubeste altcineva...si nici prea multa lume nu a auzit de tine

nu sunt fan M.J.,nu i`am acordat prea multa atentie in trecut,insa ce se intampla astazi...e diferit...si multi altii simt la fel...

Ce`a fost M.J...insa ce`o sa fie de acum in colo...cum zic si astia la TV..."Valoreaza mai mult mort decat viu"



_______________________________________


pus acum 14 ani
   
bobesman
Vizitator



hT eu zic ca aia nu i iubire e fanatism 

pus acum 14 ani
   
Ozana
V.I.P

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 93
Oricum, ma asteptam sa moara si nu neaparat din cauza cancerului pe care-l avea. Pur si simplu, organismul lui deja era prea solicitat, de-asta si faza cu supradoza, in fine nu stiu exact motivele pentru care a murit, daaaar, dar....ma asteptam.

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
oricum putea sa mai traiasca ..era inca tanar 

_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909

bobesman a scris:

hT eu zic ca aia nu i iubire e fanatism 


Ca bine zici


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Rezultatele şocante ale autopsiei lui Michael, făcute publice



Deşi s-a anunţat că rezultatele autopsiei lui Michael vor fi făcute publice abia peste o lună, acestea au ajuns deja in presă. Potrivit tabloidului britanic The Sun, în urma autopsiei s-a descoperit că trupul starului era de nerecunoscut. Detaliile din raportul autopsiei sunt şocante.

Foto arhiva NorthfotoMichael avea mai multe coaste rupte şi numeroase înţepături pe şolduri, coapse şi umeri, răni provocate de medicii care au încercat cu disperare să-l resusciteze.

Chiar şi în zona inimii au fost descoperite patru înţepături de ac, rezultat al injecţiilor cu adrenalină făcute pentru impulsionarea inimii.

De asemenea s-a constatat că starul cântărea doar 50 de kilograme, el având în stomac doar câteva pastile parţial dizolvate, care au fost trimise în laborator pentru identificare.

Faţa iubitului cântăreţ era acoperită de cicatrice, urme ale numeroaselor operaţii estetice pe care le-a suportat de-a lungul timpului.

Mai mult, s-a descoperit că starul purta o perucă în momentul morţii, el fiind de altfel în plin proces de calviţie.

Pe picioare, în jurul genunchilor şi al tibiilor erau numeroase vânătăi, iar pe spate avea o tăietură destul de adâncă, care potrivit specialiştilor ar fi fost semnul unei căzături recente.

Rezultatele autopsiei au ridicat numeroase semne de întrebare despre modul în care s-a încercat resuscitarea megastarului. Potrivit experţilor tehnica nu a fost nici pe departe potrivit standardelor, făcându-se multe erori ce au irosit minute preţioase, în care viaţa i-ar fi putut fi salvată.



Culmea ironiei este că, în urma autopsiei, s-a descoperit că operaţia de îndepărtare a celulelor cancerigene de pe pielea lui Michael fusese un adevărat succes, starul recuperându-se foarte bine.

Purtătorul de cuvânt al familiei Jackson a declarat că a doua autopsie a fost cerută pentru că familia era foarte suspicioasă în ceea ce priveşte cauza morţii.

Potrivit unor surse, familia starului îl va da în judecată pe cardiologul acestuia.


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870




_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
bobesman
Vizitator



nu le o ajuns cit le or ciopartit pin acuma?... 

pus acum 14 ani
   
Ra
Electrik Buzzz

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5
Numai eu am impresia ca arata ca o fetita draguta ?

RIP, cu toate ca nu imi place de el nici mort nici viu !


pus acum 14 ani
   
hT
Electrik Flame

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 196
Esti fata?Pentru ca daca cauti cateva poze din tineretea lui...te indragostesti pe loc de el...inainte de operatii..si chiar dupa...pe la inceput cand inca era tanar si arata bine...

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Ra
Electrik Buzzz

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5
Sunt baiat dar ...



pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
ii state mai bine negru  . daca ramanea negru il apreciam .. si daca nu era pedofil ...

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
hT
Electrik Flame

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 196
yo nu sunt de parere ca un om trebuie sa fie alb sau negru pentru al putea aprecia...si mie imi place (ca luptator K-1) Badr Hari si omu`i marocan...

De ce nu incercati sa apreciati munca lui ? Sau cand ascultati cel mai mare hit al lui de exemplu...si va place...va ganditi "aaa...nu`mi mai place ca pe asta o canta Michael Jackson care era pedofil" ?


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
bobesman
Vizitator




hT a scris:

yo nu sunt de parere ca un om trebuie sa fie alb sau negru pentru al putea aprecia...


da tu l apreciezi pe el ca om sau apreciezi "munca" lui ... sau amindoua?...



pus acum 14 ani
   
hT
Electrik Flame

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 196
Ambele...nu stiu...sau nu vreau sa stiu pe care as pune prima,munca lui sau persoana lui...insa stiu ca pe el,ca om,ca...caracter,il apreciez pentru ca si`a trait viata asa cum a vrut,a vrut sa fie alb...alb s`a facut (daca este adevarat toata povestea cu dezpigmentarea..sau cum ii zice)...probabil fara sa se gandeasca la consecinte,pe langa asta...sa nu uitam cata lume a ajutat la viata lui,a fost ca un Becali (pai putin partea de interlop,cred) si multe altele...iar munca lui chiar merita apreciata...de la el a pornit videoclipurile,dansurile care le vezi azi la TV...ca sa nu m`ai vorbim de muzica lui...in multe din melodiile lui chiar pune suflet,vocea era prea criminala...My goal in life is to give to the world what i was lucky to receive : The ecstasy of divine union through my music and dance...chiar canta pentru public...

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
ht  . judeci prea prost tu nu te gandesti si la Dumnezeu macar  ca sigur ala nu ajunge unde e bine si ajunge la dracu ... ca virgula crezi  ca lu dumnezeu ia placut ca e pedofil sau ca si a schimbat pielea ?   nemultumitului i se ia daru  sa te gandesti profund la ultima fraza  caci ai sa descoperi ce zic

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
hT
Electrik Flame

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 196
Pana la Dumnezeu...te mananca sfintii...sau mai degraba astia care te critica...nu stiu frate...poate si eu as putea sa`l critic sa zic..."da Domnule...a fost pedofil,homosexual,bisexual etc"...dar nu merci...stiu sa apreciez...macar cat de putin munca unui om...si nu ma intereseaza ca si`a schimbat piele sau ca si`a facut operatii estetice...chiar il apreciez pentru asta...si`a trait viata asa cum i`a placut...probabil tot de la el s`a dezvoltat si medicina...pentru ca pe vremea aia...la banii lui...cred ca era singurul care putea plati pe cineva cu o gramada bani sa ii faca asa ceva...

Unde ajunge sufletul lui...n`avem de unde sa stim...insa ma bucur ca a lasat ceva in urma...si nu a fost doar o vedeta deasta cu fitze cum vezi prin Romania...si in plus...sa intors cineva "de dincolo" sa ne zica ca...da...exista un Rai cu un Dumnezu acolo ? Poate ca sufletul se reincarneza...asa am vazut intr`un documentar parca...ca Pamantul nu iroseste nimic...totul se regenereaza,reincarneza...si revine iarasi pe Pamant sub alta forma,compozitie etc plm...


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909

hT a scris:

Pana la Dumnezeu...te mananca sfintii...sau mai degraba astia care te critica...nu stiu frate...poate si eu as putea sa`l critic sa zic..."da Domnule...a fost pedofil,homosexual,bisexual etc"...dar nu merci...stiu sa apreciez...macar cat de putin munca unui om...si nu ma intereseaza ca si`a schimbat piele sau ca si`a facut operatii estetice...chiar il apreciez pentru asta...si`a trait viata asa cum i`a placut...probabil tot de la el s`a dezvoltat si medicina...pentru ca pe vremea aia...la banii lui...cred ca era singurul care putea plati pe cineva cu o gramada bani sa ii faca asa ceva...

Unde ajunge sufletul lui...n`avem de unde sa stim...insa ma bucur ca a lasat ceva in urma...si nu a fost doar o vedeta deasta cu fitze cum vezi prin Romania...si in plus...sa intors cineva "de dincolo" sa ne zica ca...da...exista un Rai cu un Dumnezu acolo ? Poate ca sufletul se reincarneza...asa am vazut intr`un documentar parca...ca Pamantul nu iroseste nimic...totul se regenereaza,reincarneza...si revine iarasi pe Pamant sub alta forma,compozitie etc plm...



vai ce crestin esti .. dute ba da budisti  sa ii pupi capu lu budah   


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
hT
Electrik Flame

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 196
ooo...vrei sa facem vreun test de credinta sa vedem care e mai credincios ? credinciosule...care nici buletin nu ai...si ai tupeu sa critici pe altii...ca sa nu mai zic de cum vorbesti...apropo vezi cum vorbesti cu mine...ca daca ma grabeam putin aveam copii cat tine  ti`am mai zis...daca vrei sa spui ceva...nu te legi de posturile mele...scrii ce vrei numai nu ma critica tu pe mine...oricum toate posturile tale is egal cu 0...ceva sa aibe sens nu stii sa spui...insa prostii si injuraturi scrii cate te duce tastatura...copil facut la repezeala...

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909

hT a scris:

ooo...vrei sa facem vreun test de credinta sa vedem care e mai credincios ? credinciosule...care nici buletin nu ai...si ai tupeu sa critici pe altii...ca sa nu mai zic de cum vorbesti...apropo vezi cum vorbesti cu mine...ca daca ma grabeam putin aveam copii cat tine  ti`am mai zis...daca vrei sa spui ceva...nu te legi de posturile mele...scrii ce vrei numai nu ma critica tu pe mine...oricum toate posturile tale is egal cu 0...ceva sa aibe sens nu stii sa spui...insa prostii si injuraturi scrii cate te duce tastatura...copil facut la repezeala...



intelectul tau este putin ridicat de zero fapt demonstrat de prostia de care dai dovada .. acu , cine esti tu ? sa nu comentez la tine pei mai omule ma doare in pula de tine  , nu sunt foarte credicios nici nu am fost dar totusi recunosc adevartul dumnezeu , ei si care e problema daca nam buletin  este un avantaj enorm , tu trebuie sa te cari cu el peste tot , eu nu ,daca fac ceva si ma prinde politia spun un nume la intamplare caci nam cu ce sa dovedesc  , caci ultima fraza este foarte amuzanta si ma intreb care aurolac ti a spuso  ( cred ca tu ai inventat-o dar ma rog ) 

P S acelasi rupt in cur ai ramas mai omule


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
hT
Electrik Flame

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 196
Mda...m`am lamurit cat "te doare`n pula de mine"...sper sa afli vreodata cine sunt,roagate sa fie cate mai departe acel moment...nu de alta dar acum esti doar un copil care a descoperit internetul si incearca sa isi creeze un personaj mare...probabil nu ti`as da decat un sut in fund...desi ai merita mai mult la cat "te doare`n pula de mine"...

P.S Vai...si eu m`am bucurat tare mult cand mi`am tras internet...dar n`am ajuns in asa fel incat sa zic ca ma doara`n **** de toata lumea


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
bobesman
Vizitator



aoleu v o prostit caldura  termina ti bai ce i aici balamuc?...

pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
eu ma retrag din aceasta discutie ... stiiti voi pre bine proverbu

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Michael va avea sicriu din aur

Pregătirile pentru funeraliile lui Michael Jackson, ce se vor desfăşura pe 7 iulie, intră pe ultima sută de metri. La Staples Center, unde va avea loc comemorarea publică, străzile au fost blocate de poliţie, iar televiziunile au inceput să-şi instaleze carele de transmisie. Între timp, la cimitirul Forest Lawn, trupul neînsufleţit al cântăreţului a fost transferat într-un sicriu placat cu aur.



La cimitirul Forest Lawn, trupul lui Michael a fost scos din sicriul alb în care a fost transportat şi aşezat în altul. Se pare că la iniţiativa actriţei Liz Taylor - cea mai bună prietenă a starului - cadavrul a fost pus într-un coşciug placat cu aur de 14 carate, identic cu cel al cântăreţului James Brown, idolul lui Jackson.



Conform firmei producătoare, sicriul a costat cel puţin 25.000 de dolari, care însă nu au fost plătiţi de familie, ci, potrivit unui reprezentant al companiei Batesville Casket, de un prieten al starului. În decembrie 2006, Jackson şi-a exprimat admiraţia faţă de coşciugul în care se afla trupul lui James Brown şi a afirmat: “Acesta e cu adevărat un sicriu demn de un rege”.

Totodată, zilele următoare, până marţi, ecrane imense vor fi montate pe zidurile exterioare ale uriaşei săli de sport Staples Center. Şi asta, pentru că în interior vor fi lăsaţi să intre doar 11.000 de oameni, care vor trebui să se înregistreze şi să primească bilete oferite gratuit, aşteptându- se ca pe străzile din jur să se strângă 200.000 de fani.



Ultimul dans al lui Jacko

Turneul de la Londra al lui Michael Jackson se anunţa a fi unul de-a dreptul spectaculos, după cum susţin producătorii şi dansatorii, care au repetat zile întregi, împreună cu starul, fiecare mişcare şi acord, înainte ca artistul să se stingă subit.

Acum, promotorii turneului au dat publicităţii o parte din imaginile înregistrate la repetiţiile de pe stadionul Staples Center şi promit că în curând acestea vor fi lansate în întregime pe DVD.





I s-a ridicat o statuie de 12 metri în Elveţia

O statuie uriaşă a lui Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, a fost dezvelită, ieri, în Elveţia, în cadrul unui eveniment organizat în onoarea cântăreţului. Aceasta a fost ridicată pe o peluză în mijlocul satului Regensdorf, la nord-vest de Zürich, are o înălţime de 12 metri şi o greutate de patru tone.

Regele, operat la nas înainte să moară?

Zvonurile despre Michael nu încetează şi sunt care de care mai ciudate. Ultimul, de data aceasta pornit de la scriitoarea Diane Dimond, care citează două surse din anturajul vedetei, se referă la o intervenţie chirurgicală. Se pare că megastarul ar fi suferit o operaţie la nas, cu numai două zile înainte să moară. În timpul acesteia, medicii i-ar fi extirpat nişte celule canceroase.

«Aş fi vrut să mor eu în locul lui»

Jermaine Jackson (54 de ani) a rămas şocat când a aflat că fratele său Michael s-a stins din viaţă. Pentru că nu îi venea să creadă, el i-a telefonat mamei lui. “Când am auzit-o pe mama plângând, spunându- mi că Michael nu mai e, am simţit durerea care o apasă. Este un sentiment care te copleşeşte!”, a declarat Jermaine. “Aş fi vrut atunci să fiu eu în locul lui, pentru că Jacko era prea tânăr”, a mai zis el.

«Thriller», cântat de garda reginei

Turiştii din Londra au rămas cu gura căscată, zilele trecute, când au văzut celebra orchestră Coldstream Guards, a gărzii regale britanice, defilând în apropierea palatului Buckingham şi cântând hitul “Thriller”, al regretatului Michael Jackson. Mai mult, se pare că cei 40 de militari “înarmaţi” cu tobe, trompete şi clarinete au încercat chiar să imite şi faimoasa coregrafie din videoclipul melodiei.

Show-ul din 1992, difuzat pe Tineretului

Michael Jackson “revine” la Bucureşti. Mâine, 5 iulie, începând cu ora 19.00, fanii regelui muzicii pop sunt aşteptaţi pe stadionul Tineretului (bd. Mărăşti, nr. 26) pentru a retrăi, prin proiecţii pe ecrane gigantice, momente din cariera artistului. De la ora 21.00 va fi proiectată înregistrarea concertului “Live in Bucharest: The Dangerous Tour”, din 1 octombrie 1992, singurul show live lansat pe DVD.



Cata risipa de aur ..altii de chinuie sa-l scoate din pamant si altii il baga in pamant ...ironi sortii



michael jackson murit! michael avea sicriu din pentru lui michael jackson, vor iulie, intră

27.2KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Fantoma lui Jackson, într-o filmare la Neverland? / Video


Uneori, din cauza durerii cauzate de dispariţia tragică a celor dragi, avem impresia că  aceştia mai sunt cu noi, intr-o formă sau alta, iar uneori ni se pare că vedem... fantome.



De data aceasta, într-o transmisiune de la ferma Neverland,  care a fost difuzată în timpul ediţiiei speciale a emisiunii lui Larry King, "Inside Neverland", apare un fel de spectru cenuşiu, care traversează un coridor, de la stânga la dreapta. La început, nimeni nu şi-a dat seama despre ce e vorba.

Ulterior, atât telespectatorii cât şi cei care filmau au observat ciudata apariţie. Mai mult, toată lumea a început să spună că e vorba despre fantoma megastarului, unii declarând chiar că forma cenuşie ar avea conturul lui Michael.






_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Michael nu e un erou, ci un monstru

Într-un interviu acordat revistei News of the World, Adrian povesteşte despre cum a rămas îngrozită, la scurt timp după ce s-a angajat în casa starului şi a văzut ce fel de om era. "Avea un dulap plin cu nasuri", spune americanca, pe care megastarul le folosea atunci când ieşea în public, deoarece nasul lui era distrus de operaţii.

Mai mult, femeia spune că regele muzicii pop era  pedofil, iar cei care lucrau pentru el ştiau acest lucru, dar le era frică să spună ce se întâmpla, deoarece fuseseră ameninţaţi de Jacko. Într-o zi, îşi aminteşte Adrian, solistul s-a întors de la joacă împreună cu Jordan Chandler (n.r. - care l-a şi acuzat de pedofilie pe cântăreţ şi l-a sărutat pe buze. Angajata a rămas înmărmurită, în timp ce starul începuse să îl mângâie pe puşti.

Mai mult, Michael avea mereu biberoane, în care le punea suc micilor săi prieteni şi de fiecare dată, în băutura răcoritoare turna şi puţin vin.

Michael, pasionat de OZN-uri şi voodoo

Adrian spune că starul avea nişte pasiuni bizare. "Adora să strângă cărţi despre OZN-uri, pitici, oameni cu defecte fizice. În plus, colecţiona şi cărţi despre manipulare", a declarat femeia, adăugând că megastarul avea păpuşi voodoo şi era pasionat de ocultism.

       

michael jackson murit! michael erou, interviu acordat revistei news the world, adrian despre cum

11.8KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Michael Jackson era dependent de heroină

De mai bine de o decadă Michael Jackson devenise dependent de heroină. Se pare că acesta obişnuia să-şi injecteze drogurile în degetele de la mâini şi picioare şi în piept pentru a-şi ascunde dependenţa de ochii lumii.

Stacy Brown, biograful şi confidentul apropiat al starului din ultimii 26 de ani, a dezvăluit că Michael credea că o să moară foarte tânăr din cauza drogurilor.

Acesta folosea şi subtituţi ai heroinei, metadonă şi Oxycontin, pe care le amesteca într-un “cocktail” de medicamente.

“Se certa mereu cu apropiaţii. Putea muri în orice clipă. Îşi injecta heroină în degetele de la mâini şi picioare şi în piept. Lua şi foarte multe calmante”, a povestit Stacy.

Se pare că Regele a luat pentru prima dată calmante în 1984 când mai multe artificii i-au dat foc la păr în timp ce filma o reclamă Pepsi.

“Iniţial lua calmante pentru a scăpa de dureri dar a devenit dependent”, a mai adăugat Stacy.

Chiar şi megastarul şi-a recunoscut dependenţa în 1993, susţinând că stresul şi abuzurile din copilărie sunt de vină. Deşi era conştient că drogurile aveau să-l omoare, Michael a trecut treptat de la calmante la heroină de pe stradă.


Michael, înmormântat fără creier

Familia lui Michael Jackson a avut de ales: să amâne cu trei săptămâni înhumarea starului sau să îl îngroape fără creier. Au ales să îl îngroape.

Creierul megastarului va fi păstrat pentru nişte teste neuropatologice care ar putea oferi informaţii suplimentare despre decesul său. Aceste teste însă nu pot începe mai devreme de două săptămâni de la deces, deoarece creierul este un organ care are nevoie de mult timp pentru a se solidifica şi a putea fi astfel analizat.

Vor fi prelevate multe secţiuni de creier, cu o grosime de mai puţin de un centimentru, care vor fi atent analizate. Medicii legişti consideră că aceste teste vor dura între 17 şi 18 zile.

Joe Jackson a cerut încă o autopsie
       

Joe Jackson a stârnit furia întregii familii pentru că a cerut ca o a treia autopsie să fie efectuată pe corpul fiului său Michael.

El a recurs la acest gest deoarece vrea să se ocupe  de înmormântarea starului.

“Jermaine, LaToya şi mama celor doi i-au explicat clar lui Joe că numai e la conducerea clanului Jackson”, a declarat o sursă.

Cu toate acestea LaToya şi Janet au angajat mai mulţi bodyguarzi pentru a-l păzi pe Joe Jackson de fanii supăraţi ai lui Michael. Admiratorii starului sunt convinşi că el este vinovat de moartea Regelui şi l-au şi ameninţat cu moartea.

Este pentru prima dată de la teribila moarte a lui Michael când Joe îşi înfurie atât de tare familia.

Michael Jackson se iubea cu dădaca copiilor

Angajaţii megastarului Michael Jackson susţin că acesta avea o relaţie amoroasă secretă cu Grace Rwaramba, dădaca copiilor săi. Mai mult cei trei copii, Prince Michael, Paris şi Prince Michael II, o considerau pe aceasta mama lor.



“Grace îl iubea pe Michael şi el o iubea pe ea. Copii îi spuneau- mama”, a declarat Ian Barkley, fotograful personal al Regelui.

Zilele trecute, Matt Fiddes fostul bodyguard al lui Jackson, a declarat într-un interviu că acesta a vea o iubită secretă, care nu este o persoană celebră şi al cărui nume nu a vrut să-l dezvăluie.

“ Matt se referea la Grace. Se comportau ca un cuplu căsătorit şi nu ca angajat şi angajator. Grace a fost cea mai apropiată persoană de Michael şi de copii. Aceştia erau mereu pe primul loc pentru ei şi ca orice cuplu mereu aveau divergenţe cu privire la educaţia lor. Diferenţa dintre Grace şi celelalte femei din viaţa lui este că ea nu a fost niciodată interesată de faima sau de banii lui. Mereu a evitat să iasă în evidenţă iar Michael era hotărât să ţină acestă relaţie departe de presă. Iubirea dintre ei era bine cunoscută în rândul angajaţilor cărora le-a fost explicat clar că acest lucru nu trebuie făcut public ”, a povestit un alt bodyguard al starului.

Grace Rwaramba a început să muncească pentru Michael ca secretară în anul 1991 şi a fost concediată în mai multe rânduri. Ulterior a fost reangajată ca bonă pentru copii. În decembrie 2008 acesta a fost concediată definitiv şi a părăsit America.

Cu toate acestea Grace s-a întros în California săptămâna trecută imediat cum a aflat de teribila moarte a megastarului.


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
pisi pisi





_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
bobesman
Vizitator



Michael Jackson nu m-a atins niciodată. Tatăl meu m-a pus să mint pentru bani, recunoaşte Jordan Chandler, cel care l-a acuzat pe star de pedofilie

Cuprins de remuşcări după moartea megastarului, Jordan Chandler, cel care l-a acuzat în 1993 pe Michael Jackson de pedofilie, mărturiseşte că totul a fost doar o înscenare.

"Nu am intenţionat niciodată să-l distrug pe Michael, dar tatăl meu m-a pus să spun numai minciuni. Acum nu mai pot să îi spun lui Michael cât regret răul pe care i l-am făcut şi nici nu mai pot spera ca el să mă ierte", a declarat Jordan Chandler pentru smaknews.com.

În 1993, Jordan Chandler, în vârstă de 13 ani, a spus poliţiei şi psihiatrilor că Michael Jackson l-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu el şi le-a dat acestora o descriere detaliată a părţilor intime ale cântăreţului.

Cazul a fost soluţionat în afara Curţii de Justiţie, iar Jackson a plătit familiei lui Chandler 22 de milioane de dolari. Cu toate că scandalul s-a soluţionat, Michael Jackson, dărâmat emoţional şi fizic, a început să ia antidepresive.

Declaraţiile de acum ale tânărului dau sens unei înregistrări descoperite pe vremea procesului. Atunci, Evan Chandler, tatăl lui Jordan spunea: "Dacă mergem mai departe cu asta, vom câştiga "in stil mare". Nu am cum să pierd. O să obţin tot ce vreau şi el va fi distrus pentru totdeauna!"

Jordan a declarat că tatăl său l-a pus să spună că Jackson l-a atins în zonele intime, l-a sărutat şi a întreţinut chiar şi relaţii sexuale cu el.

"Acum, pentru prima dată, nu mai suport să mint. Michael Jackson nu mi-a făcut nimic, totul a fost o minciună a tatălui meu care vroia să scape de sărăcie", a declarat Jordan, însă mult prea târziu pentru a-i oferi linişte cântăreţului pentru toate traumele suferite din cauza acuzaţiilor nedrepte.
 
Sursa: smaknews.com


 


pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
si da vinci a fost acuzat ca era homosexual  ... si a fost si va ramane un geniu ...si normal ca nu a fost homosexual ... doar de dragul de a face rau

oamenii sunt ata de rai incat nu exista limite ......

in loc sa facem bine sa aducem bucurie si pace ..ne uram ne masacram ne injuram ....mie scarba de oameni


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
hT
Electrik Flame

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 196
iubea asa de mult copii...pentru ca era unul dintre ei...daca nu ar fi murit...un copil ar fi ramas toata viata...pentru ca el nu si`a trait niciodata copilaria...probabil deasta era si asa de usor de manipulat...dar..."pedofil domle`...pedofil"

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Ce s-a întâmplat cu trupul «regelui»?
După ceremonia emoţionantă care a avut loc marţi, la Staples Center din Los Angeles, sicriul cu trupul neinsufleţit al lui Michael Jackson trebuia să se întoarcă la parcul memorial Forest Lawn şi să fie îngropat. Însă acest lucru nu s-a întâmplat. Potrivit site-ului tmz.com, coşciugul nu a fost dus la cimitirul cu pricina şi nici la vreun altul din Los Angeles.



Imediat după terminarea ceremoniei publice, familia Jackson s-a adunat la una dintre intrările arenei. După câteva îmbrăţişări, părinţii, surorile şi fraţii artistului, dar şi cei trei copii, s-au îmbarcat în limuzinele negre care îi aduseseră de la cimitirul Forest Lawn şi s-au deplasat în coloană, escortaţi de poliţie, până la un hotel. Însă dricul cu care a fost adus trupul neînsufleţit al cântăreţului nu a fost văzut.

Odată ce sicriul aurit a fost scos de pe arena Staples Center, nimeni nu mai ştie ce s-a întâmplat. Nici măcar elicopterele marilor reţele de televiziune n-au reuşit să dea de urma acestuia, locul de veci al cântăreţului rămânând astfel un mister.

Un miliard de oameniau urmărit evenimentul

Se ştie doar că cimitirul Forest Lawn a fost doar un popas în ultima călătorie a cântăreţului. Acest lucru îl dovedeşte şi certificatul de deces al lui Michael, care a fost făcut public de site- ul tmz.com. Acesta atestă faptul că Forest Lawn a fost menţionat drept loc pentru depunerea “temporară” a corpului, iar la cauza morţii documentul este necompletat. Presa din întreaga lume a început să se întrebe dacă nu cumva familia Jackson ţine sicriul într-un loc secret până primeşte aprobarea să îl îngroape la Neverland, sau dacă Michael a fost înhumat la ceremonia privată şi sicriul a fost adus la Staples Center gol, aşa cum se zvonise. Ceremonia nu a scos în stradă sute de mii de fani, cum se temeau autorităţile. Doar 1.000 de persoane s-au strâns în jurul stadionului. În schimb, evenimentul a fost vizionat la televizor, pe internet ori pe ecrane amplasate în locuri publice de un miliard de oameni.

Urmărit de cifra 7

Viaţa lui Michael s-a învârtit în jurul unor ciudate coincidenţe care se leagă de cifra pe care mulţi o consideră magică: şapte. Potrivit astrologiei, cei născuţi sub semnul cifrei şapte sunt atraşi de o lume spirituală, desprinsă de cea care ne înconjoară, scrie tmz.com.

√ Numele, cât şi prenumele “regelui” sunt compuse din câte şapte litere.
√ Starul a fost cel de-al şaptelea copil din cei nouă ai familiei.
√ Michael s-a stins în ziua de 25, iar totalul cifrelor din acest număr este şapte.
√ Cântăreţul şi-a semnat testamentul pe 7. 07. 2002, cu exact şapte ani înainte de a fi înmormântat, pe 7. 07. 2009.

michael jackson murit! s-a întâmplat trupul ceremonia care avut loc staples center din los angeles,

68.5KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
.

michael jackson murit!

27.6KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
De Ce Michael Jackson sa facut alb  ?


Astazi  am vazut pe stirile protv ca michael avea " Vitiligo " si apoi m-am gandit sa cat pe google acest vitiligo si am aflat ca ara o boala de piele care ii facea pete albe ... si am si vazut niste poze cu michael si cu petelele lui albe , apoi am vazut un film in care mi sau adeverit banuielile .. unul in care michael a declarat ca sa facut alb din cauza petelor ... nu petele l-a facut alb ...ci el sa facut alb pt pete .. sau inver .. ma rog cam asta ar fii morivul

pozele cu pete :

Interviu


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
bobesman
Vizitator




bobesman a scris:

Michael Jackson nu m-a atins niciodată. Tatăl meu m-a pus să mint pentru bani, recunoaşte Jordan Chandler, cel care l-a acuzat pe star de pedofilie

Cuprins de remuşcări după moartea megastarului, Jordan Chandler, cel care l-a acuzat în 1993 pe Michael Jackson de pedofilie, mărturiseşte că totul a fost doar o înscenare.

"Nu am intenţionat niciodată să-l distrug pe Michael, dar tatăl meu m-a pus să spun numai minciuni. Acum nu mai pot să îi spun lui Michael cât regret răul pe care i l-am făcut şi nici nu mai pot spera ca el să mă ierte", a declarat Jordan Chandler pentru smaknews.com.

În 1993, Jordan Chandler, în vârstă de 13 ani, a spus poliţiei şi psihiatrilor că Michael Jackson l-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu el şi le-a dat acestora o descriere detaliată a părţilor intime ale cântăreţului.

Cazul a fost soluţionat în afara Curţii de Justiţie, iar Jackson a plătit familiei lui Chandler 22 de milioane de dolari. Cu toate că scandalul s-a soluţionat, Michael Jackson, dărâmat emoţional şi fizic, a început să ia antidepresive.

Declaraţiile de acum ale tânărului dau sens unei înregistrări descoperite pe vremea procesului. Atunci, Evan Chandler, tatăl lui Jordan spunea: "Dacă mergem mai departe cu asta, vom câştiga "in stil mare". Nu am cum să pierd. O să obţin tot ce vreau şi el va fi distrus pentru totdeauna!"

Jordan a declarat că tatăl său l-a pus să spună că Jackson l-a atins în zonele intime, l-a sărutat şi a întreţinut chiar şi relaţii sexuale cu el.

"Acum, pentru prima dată, nu mai suport să mint. Michael Jackson nu mi-a făcut nimic, totul a fost o minciună a tatălui meu care vroia să scape de sărăcie", a declarat Jordan, însă mult prea târziu pentru a-i oferi linişte cântăreţului pentru toate traumele suferite din cauza acuzaţiilor nedrepte.
 
Sursa: smaknews.com


 


deci a fost o stire falsa ... sorry ... 


pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
melodia nelansată a lui Michael - "A place without name"
17 Iulie 2009, ora 08:12  | | | 
Unul dintre cântecele "noi" de-ale lui Michael Jackson a fost făcut public de site-ul monden TMZ.com. Melodia, intitulată "A place without name", se aseamănă foarte mult cu "A horse without name", lansat în 1971 de formaţia America.





Potrivit site-ului citat anterior, regele muzicii pop a obţinut în urmă cu câţiva ani acordul  formaţiei America să înregistreze cântecul. Mai mult, Jim Morey, managerul trupei, a colaborat în anii '80 şi cu Michael şi a declarat recent că membrii trupei America au fost mai mult decât onoraţi de faptul că megastarul s-a inspirat dintr-o melodie de-a lor.

Ascultaţi şi melodia "A horse without name" a formaţiei America





O PORCARIE ORIGINALUL


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
o glumita

michael jackson murit! glumita

43.7KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
tare asta 

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
freedreams10
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 74
)))))))))))))))))))))))

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
pup mitzi pt poza

_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la