beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lovely_pink pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / O tanara homeless a fost admisa la Harvard  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Are 18 ani, este de culoare, si in 18 ani nu a avut niciodata o casa. Se numeste Khadijah Williams, dar pe strada toti o cunosc ca “fata de la Harvard” sau, mai simplu, “aia desteapta”. Va pleca la Harvard, unde tocmai a fost admisa dupa ce a trecut cu brio toate examenele.

Faimoasa universitate din Massachusetts va reprezenta si prima casa pe care tanara in varsta de 18 ani o va avea, avand in vedere ca pana acum a trait de cand se stie aciuata prin canale, pe langa tomberoane sau in refugii pentru cei saraci.   Alaturi de mama, care a facut-o la doar 14 ani cu un barbat despre care Khadijah nu stie absolut nimic, si sora mai mica Jeanine, a vagabondat pana acum in toata California, mergand la scoala sporadic, la 12 scoli in 12 ani, lipsind semestre intregi. Si totusi, Khadijah a stiut intotdeauna ca este “deosebita”: la doar 9 ani a trecut un test scolar cu un rezultat rar, doar un copil din 10.000 obtinand un punctaj similar.

Cum-necum, anul acesta ea a reusit sa-si dea examenul de maturitate, si sa treaca testele de admitere la peste 20 dintre cele mai bune universitati americane, printre care Columbia si Amherst. A ales sa mearga la Harvard, unde doar cativa profesori stiu ca este de fapt o “homeless”. “Sunt mandra de inteligenta mea, nu vreau ca lumea sa creada ca am fost favorizata din mila”, a declarat tanara. Nici vorba de mila: Julie Hilden, examinatoarea care a acceptat-o la Harvard, o considera “cea mai buna candidata, daca nu o admiteam riscam s-o pierdem pe urmatoarea Michelle Obama”.

tanara homeless fost admisa harvard are ani, este culoare, ani avut niciodata casa. numeste khadijah

34.2KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Ozana
V.I.P

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 93
Si asta stii din ce cauza? Ca la ei drepturile sunt pt pentru toti in mod egal... Daca ar veni un destept cersetator roman sa se inscrie la un examen ca de exemplu bacalaureat, nu ar putea sa il dea din cauza ca nu a facut scoala si deja e prea tarziu... Insa se stie cati prosti termina liceul si platesc mita si intra la facultate.  Acesta este un caz fericit.

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
da normal ...scoala in romanai imi face sincer scarba ...ar merita sa intre la puscarie toti profesorii care iau mita ....        

_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
bobesman
Vizitator



asta cam seamana a articol de cancan ...  pot sa am indoieli?... 

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la