beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazygirl pe Simpatie
Femeie
22 ani
Buzau
cauta Barbat
26 - 80 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / 3 mituri sexuale... de fapt adevarate  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Singurul lucru mai tare decât un mit devenit realitate este atunci când acel mit implică şi ceva sexual amuzant. Iată 3 dintre acele cazuri:

1. Mărimea degetelor
   

Legenda: "Imi dau seama că e gay doar uitându-mă la degetele lui". Sună ca şi când doi adolescenţi fac mişto unul de altul nu? Legenda spune că îţi poţi da seama de orientarea sexuală a unei persoane dacă îi compari lungimea degetului arătător şi inelar.

Adevărul: Incredibil, dar adevărat. Studiile au arătat că dacă ai degetul inelar mai lung decât degetul arătător, la dezvoltarea din uter ai avut mai mult testosteron, cea ce te face hiperactiv şi agresiv.

Pe de altă parte dacă ai degetul arătător mai lung, înseamnă că ai produs mai mult estrogen în stadiul de fetus, ceea ce te face mai sensibil şi gânditor. Deci dacă degetul arătător este mult mai lung decât inelarul eşti homosexual, nu?

De fapt nu. Studiile arată că atunci când ai degetele de aproape aceeaşi lungime este posibil să fii homosexual.

Întrebare: La ce frază te-ai oprit pentru a-ţi compara degetele?

2. Cu penisul blocat în filtrul de la piscină

Legenda: Eşti în piscină şi înoţi. La un moment dat treci pe lângă filtrul de apă care trage apa din piscină pentru a o filtra şi un prieten strigă la tine: "Băi, ai grijă. Ştiu pe unu' căruia i-a rămas blocată acolo!"

Adevărul: La 5 dimineaţa  poliţia din Lakeland, Florida primeşte un apel de urgenţă. Ajunşi la faţa locului aceştia au găsit bărbatul care făcuse apelul, acesta fiind în piscină, cu penisul blocat în filtru de apă. Acesta a încercat să facă sex cu filtrul, dar a rămas... blocat.

Poliţiştii s-au gândit că dacă opresc pompa care trăgea apa, bărbatul va putea să îşi scoată penisul. Din păcate s-au înşelat amarnic, pentru că iubăreţul a stat acolo blocat mai mult de o jumătate de oră până şi-a făcut curaj să sune la poliţie, şi evident că penisul i se umflase, extracţia fiind imposibilă. Abia după o oră de lubrifiere continuă de către paramedicii chemaţi, bărbatul a reuşit să îşi scoată penisul din filtru, fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

3. Protituata chemată era chiar fiica sa
   

Legenda: Un bărbat este trimis în alt oraş, pe banii companiei, pentru o întânlire de afaceri. Bărbatul ajunge la hotel, se cazează şi nu pierde timpul şi se apucă de muncă, şi prin muncă ne referim evident la prostituate. Sună şi aşteaptă. După un timp cineva ciocăne la uşă, el răspunde, excitat la maxim de ceea ce credea că o să se întâmple, şi descoperă cu stupefiere că protituata chemată... este chiar fiica sa cea mică.

Adevărul: În 2002, un afacerist israelian, a fost trimis de compania la care lucra într-o călătorie, fiind cazat la hotelul Eliat din Israel. Acesta nu a putut să îşi stăpânească dorinţele şi în afară de meniul comandat acesta a mai comandat şi o prostituată, care s-a dovedit a fii chiar fetiţa lui. Bărbatul a suferit un atac de cord minor când şi-a văzut comanda. Se presupune că după incident au avut parte de o îmbrăţişare incomodă şi bărbatul a plecat acasă.
   


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la