beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Jamieknv din Bucuresti
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 37 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Hadise în paradis  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Pentru a evita orice neînţelegere, trebuie să lămurim din primele rânduri că “hadise” înseamnă, în limba turcă “eveniment”.

Hadise are 24 de ani, s-a născut în Belgia şi reprezintă Turcia la finala Eurovision de anul acesta. Este prima concurentă care nu s-a născut în Turcia, dar va reprezenta acestă ţară, ceea ce înseamnă, printre altele, că va fi votată de populaţia ambelor state şi are foarte multe şanse să câştige. Deşi acum doi ani a declarat că nu va participa niciodată la Eurovision, după ce prietena ei cea mai bună, Kate Ryan, nu s-a calificat în finală, în octombrie 2008 solista a anunţat ca va reprezenta Turcia anul acesta, cu piesa “Dum Tek Tek”. Ca să-şi răzbune prietena, evident. Ar fi putut să compună şi ea o melodie care să se numească “Bacşiş“ sau “Baklava”, dar să trecem peste asta. Artista a stârnit valuri cu unul dintre videoclipurile ei, din cauza unor fotografii apărute pe internet, care o înfăţişau în compania unui bărbat dezbrăcat. Media turcească le-a catalogat drept erotice, iar Hadise a renunţat ulterior la scenele cu pricina. Şi toată lumea a avut de pierdut. Solista a lansat deja trei albume de succes, Sweet, Hadise şi Fast Life, ultimul chiar luna aceasta. Stilul ei muzical îmbină cum nu se poate mai bine R&B-ul cu pop-ul turcesc.

Ca orice vedetă în ţara ei, Hadise este prezentatoare. Noutatea este că ea prezintă şi în Turcia, şi în Belgia. Să ne-amintim că şi Andreea Raicu prezenta la Chişinău şi uite ce s-a întâmplat. E bine de ştiut că artista a fost de curând la Bucureşti, invitată de cel mai cunoscut turc. Nu Baiazid, ci Tarkan. Asta ne bucură şi ne dă speranţe că măcar ea, fata care ne-a vizitat la începutul carierei, nu va confunda capitala noastră cu a Ungariei.

Cât despre viaţa ei personală, Hadise este foarte secretoasă şi a fost declarată de mai multe reviste o iubită devotată, care are grijă de relaţia ei. Ar putea să aibă grijă şi de relaţiile noastre, dacă are timp şi bunăvoinţă. Să recapitulăm: solistă, prezentatoare, vedetă, prietenă cu Tarkan… Poate vă întrebaţi cum de nu e şi actriţă. Ei bine, nu e, pentru că n-a vrut ea. Vedeta a refuzat nu unul, ci trei roluri în filme turceşti. Raţionamentul ei că ce nu e Hollywood nu contează a fost contrazis anul ăsta de Vagabondul milionar, care a plecat acasă cu opt Oscaruri. Totuşi, poate ar trebui să apreciem că se preocupă numai de muzică şi să-i ţinem pumnii la Eurovision. Fără să afle Elena.

   
   
   
   


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la