beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca777
Femeie
24 ani
Brasov
cauta Barbat
24 - 61 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / Blondele de la Ladies, pictorial sexy în Maxim  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Fetele din trupa Ladies au pozat, pentru prima dată, pentru o revistă de bărbaţi. Anca şi Ianna au făcut parte, în perioade diferite, din trupa A.S.I.A., iar acum cântă împreună pop-operă şi sunt de părere că muzica este o afacere profitabilă.



Pictorialul ilustrează un concept ideal de concert, cu pian şi violoncel, în ţinute sexy şi respirând o atitudine relaxată. Anca Neacşu şi Ianna vorbesc, în interviul acordat revistei Maxim, despre stilul lor muzical, despre cât de des le confundă lumea şi despre cum au reuşit să-l impresioneze pe Horia Moculescu. "Pe domnul Horia Moculescu nu ai cum să-l cucereşti decât prin valoare. Am fost invitate la dumnealui în emisiune, am cântat la pian cu voce şi a rămas uimit şi impresionat", declară satisfăcută Ianna.
   


Fetele care formează trupa Ladies, Anca şi Ianna, cântă acum opera pop. Tocmai de asta ne-am gândit să vi le arătăm aşa cum nu le-aţi văzut niciodată, alături de nişte instrumente mai mult decât clasice.

AM OBSERVAT CĂ ACUM ABORDAŢI UN STIL NOU, POP OPERA. CREDEŢI CĂ OPERA SE VA VINDE MAI BINE DACĂ E CU POP?
Anca: Suntem conştiente că este un gen muzical mai puţin comercial în România, deşi nu întotdeauna ceea ce e comercial place tuturor. Cred că este un gen muzical mult mai interesant, conţine mai mult mister şi curiozitate.
Ianna: Opera se vinde foarte bine în rândul oamenilor care gustă acest gen de muzică şi care au o anumită cultură muzicală.

AMÂNDOUĂ AŢI FĂCUT PARTE DIN TRUPA A.S.I.A., ÎN PERIOADE DIFERITE. PROVIDENŢA V-A READUS ÎMPREUNĂ?
Anca : Nicidecum! Eu cred că Dumnezeu a vrut ca eu şi Ianna să cântăm împreună cândva, pentru că întâlnirea noastră a fost pur şi simplu întâmplătoare.
Ianna: Întotdeauna am simţit lucrul acesta, mai ales că Anca a fost prima intrată în A.S.I.A. şi eu, ultima, deci nu ne-am întâlnit decât acum, în trupa Ladies.

DOUĂ BLONDE ÎNTR-O TRUPĂ SUNT CA DOI CĂPITANI PE UN VAS. CORECT SAU INCORECT?
Anca : Incorect. Un vas are numai un căpitan, iar dintre noi două, niciuna nu este căpitanul. Căpitanul care ia deciziile cele mai importante, împreună cu noi, bineînţeles, este impresarul nostru, Radu Groza, cel care, de fapt, ne-a şi făcut propunerea de a înfiinţa trupa Ladies. Şi, apropo, tot el este şi naşul trupei, pentru că el a dat şi numele formaţiei.
Ianna: Foarte corect, tocmai de aceea vasul merge numai înainte şi în direcţia corectă.

CAM SEMĂNAŢI. VI S-A ÎNTÂMPLAT VREODATĂ SĂ FIŢI CONFUNDATE?
Anca : Îmi aduc aminte că ni s-a pus des întrebarea dacă suntem gemene. Mi s-a întâmplat odată într-o emisiune televi-zată să am un monitor în faţă în care noi ne puteam vedea şi, uitându-mă acolo, am crezut că sunt eu, dar de fapt era Ianna, deci pot spune că eu pe Ianna am confundat-o cu mine sau invers, cum vreţi voi.
Ianna: De foarte multe ori am fost întrebate dacă suntem surori, dar să ne confunde, nu.

PE TINE, IANNA, TE CHEAMĂ, DE FAPT, RODICA. PE TINE CUM TE CHEAMĂ, ANCA?
Anca: Nu e mare diferenţa între prenumele meu şi numele de scenă, pentru că Anca vine de la Ancuţa. În familie, însă, mi se zice numai Ancuţa. Mă cheamă Ancuţa Alina Neacşu.
Ianna: Pe mine mă cheamă Ianna Rodica Novac.

SE CÂŞTIGĂ BINE DIN MUZICĂ?
Anca: Unii pot câştiga foarte bine, unii mai puţin bine. Eu pot spune că toate bunurile materiale cumpărate până acum de mine, - casă, maşini, au fost numai din muzică, pentru că eu cu altceva nu m-am mai ocupat. Însă cine doreşte să se apuce de muzică să nu creadă că azi apare la TV şi mâine curg banii din cer, pentru că nu e deloc aşa, trebuie să munceşti foarte mult. Uite, eu am intrat deja în al 12-lea an de carieră, dar muncesc la fel de mult, ca să am continuitate.
Ianna: Am spus de nenumărate ori că muzica este o afacere profitabilă. Se câştigă bine din muzică, dar veniturile depind de valoarea ta ca artist.

CUM L-AŢI CUCERIT PE HORIA MOCULESCU?
Anca: Eram acolo când ne-a lăudat. Am înţeles că i-a plăcut foarte mult cum am interpretat câteva piese live, voce-pian.
Ianna: Pe domnul Horia Moculescu nu ai cum să-l cucereşti decât prin valoare. Am fost invitate la dumnealui în emisiune, am cântat la pian cu voce, bineînţeles că simţeam o doză mai mare de responsabilitate, o emoţie mai intensă, dar până la urmă a rămas uimit şi impresionat, ceea ce nouă ne-a dat aripi să zburăm şi mai departe.

MIHAI MORAR V-A NUMIT “NEPOATELE LUI FREDDIE MERCURY”. V-AŢI FI VĂZUT STÂND ÎN POALA LUI, TRAGÂNDU-L DE MUSTAŢĂ?
Anca: Ce glumă bună! Nu, însă mi-aş fi dorit să-l văd măcar într-un concert.
Ianna: M-aş vedea stând pe aceeaşi scenă cu el, cântând împreună şi bucurându-mă intens că sunt nepoata lui.

   
   
   


cam naspa fetele


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
bobesman
Vizitator




ADMIN-ELECTRIK_CAT a scris:


cam naspa fetele


esti invidioasa


pus acum 15 ani
   
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870

bobesman a scris:


ADMIN-ELECTRIK_CAT a scris:


cam naspa fetele


esti invidioasa



eu pe ele in nici un caz poate ele pe mine 


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
you
Iubeste Kittynutzele

Din: Los Angeles CA
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 909
la fetze zici cas batute cu ciocanu da la cor sunt sexy Parerea mea !

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la