beautyfarm - THE BEST DESIGN
DOWNLOAD MY MUSIK,participa la concursuri,soft-uri,cool stuff,NIKON CLUB,Baruri Trendy,ScreenSavers,Accesorii Cool,Masini sexy,Bannere,Games,Aparitii Cinematografice,Tribal Farm...etc distreaza-te!Totul pentru TINE.Cele mai tari subiecte.
Lista Forumurilor Pe Tematici
beautyfarm - THE BEST DESIGN | Inregistrare | Login

POZE BEAUTYFARM - THE BEST DESIGN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana Profile
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
beautyfarm - THE BEST DESIGN / COOL STUFF / De ce si-au vopsit chinezii un munte in verde?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ADMIN-ELECTRIK_CAT
Administrator

Din: CAT LAND
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8870
Locuitorii provinciei Yunnan, din sud-vestul Chinei, au fost de-a dreptul socati atunci cand au vazut mai multe echipe de muncitori care vopseau un versant al muntelui Laoshou in culoarea verde. Muncitorii au declarat ca aceasta a fost directiva autoritatilor locale, dar nu puteau preciza si motivul pentru care o astfel de decizie fusese luata.

Unii dintre sateni au banuit ca autoritatile au incercat sa modifice Feng-Shui-ul zonei – o veche traditie chinezeasca de armonizare cu mediul inconjurator. Ceea ce nu au inteles ei este, evident, de ce nu s-au folosit copaci adevarati in locul vopselei. Agentia de presa Xinhua a anuntat ca suma investita in neobisnuitul proiect se ridica la 470.000 de yuani (circa 56.000 de dolari), o suma care ar fi acoperit fara probleme costurile plantarii de copaci reali. Chestionate, autoritatile locale au parut la fel de mirate ca si satenii si au sustinut ca ordinul a venit direct de la guvern.

Pana la aflarea celui care a luat bizara decizie, locuitorii provinciei Yunnan vor trebui insa sa se multumeasca cu un munte vopsit complet in verde.

si-au vopsit chinezii munte verde? locuitorii provinciei yunnan, din sud-vestul chinei, fost de-a

32.9KB


_______________________________________
   PM-URI    №1
   TUTORIAL 3XFORUM
| REPORT BROKEN LINKS |

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la